Γωγώ Μαστροκώστα: Στο θέατρο με total black look, παρέα με αγαπημένους φίλους της! [pics]

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή sold out στο Παλλάς, με κέφι και μπρίο, δροσίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά κορονοϊού εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση με τίτλο «Έλα μια Βόλτα» που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Πρόσφατα, τον χαρισματικό performer επί σκηνής απόλαυσε η Γωγώ Μαστροκώστα, σε μια βραδινή της έξοδο μετά από καιρό. Με total black look και εμφανώς μαυρισμένη από τις καλοκαιρινές διακοπές της, η πρώην γυμνάστρια του χάρισε στο πιο θερμό χειροκρότημά της, ενώ στη συνέχεια τον επισκέφθηκε στα καμαρίνια για να τον συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Στο Θέατρο Άλσος, ωστόσο, η πάντα εντυπωσιακή Γωγώ δεν πήγε μόνη της, αλλά συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη. Εκεί, βέβαια, συνάντησαν και την Βάνα Μπάρμπα με την Νίνα Λοτσάρη, κι έγιναν μια όμορφη παρέα που πέρασε ένα ξεχωριστό βράδυ με πολύ γέλιο, χάρη στον δημοφιλή performer.

Δες τις φωτογραφίες:

Τάκης Ζαχαράτος-Γωγώ Μαστροκώστα

Γωγώ Μαστροκώστα-Βάνα Μπάρμπα-Χάρης Σιανίδης

Νίνα Λοτσάρη-Τάκης Ζαχαράτος-Χάρης Σιανίδης-Γωγώ Μαστροκώστα

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More