Γωγώ Μαστροκώστα: Το μήνυμά της για το διαφορετικό Πάσχα και τα φαγητά που ετοίμασε για την οικογένειά της! [pics]

Όλη η Ελλάδα βίωσε το φετινό Πάσχα με αρκετά διαφορετικό τρόπο. Οι εκκλησίες ήταν κλειστές, οι πιστοί δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία και οι Έλληνες έκαναν Ανάσταση από τα μπαλκόνια τους. Μέχρι να «φύγει» ο κορονοϊός και να είμαστε όλοι ασφαλείς, πρέπει να μένουμε σπίτι μακριά από φίλους και συγγενείς. Η Γωγώ Μαστροκώστα παραμένει και εκείνη σε κατ’ οίκον περιορισμό για να προστατευτεί από τον φονικό ιό. Ωστόσο δεν είναι μόνη της και βιώνει όλη αυτή την κατάσταση, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τουςς Βικτώρια.

Η ξανθιά καλλονή ανήμερα του Πάσχα έστειλε το δικό της μήνυμα για αυτές τις άγιες μέρες και μοίρασε αισιοδοξία στους διαδικτυακούς της φίλους: “Λίγο… διαφορετικά φέτος εε; Τι κι αν ο κόσμος γυρνάει… λίγο πιο αργά; Και τι έγινε…; Πάντα υπάρχει χώρος για λίγα χαμόγελα παραπάνω!! Χρόνια πολλά και καλά!” ευχήθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η Γωγώ Μαστροκώστα, ως σωστή νοικοκυρά και αφοσιωμένη μανούλα, ετοίμασε όλες τις πασχαλινές λιχουδιές για την οικογένειά της! Η γνωστή γυμνάστρια λατρεύει τα τσουρέκια και φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει μια παραλλαγή με σοκολάτα και φουντούκι. Επίσης έφτιαξε γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι αλλά και… μακαρονοτυρόπιτα με παραδοσιακό φύλλο!

Read More

And More