Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να μετρά πολλά χρόνια γάμου αλλά ο έρωτάς του παραμένει ζωντανός και αυτό φαίνεται σε κάθε του δημόσια εμφάνιση ή βραδινή έξοδο. Η Γωγώ και ο Τραϊνός έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα την μονάκριβη κόρη τους, αλλά όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν αφήνουν την μικρή στο σπίτι και απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο είτε οι δυο τους είτε με καλή παρέα.

Μάλιστα, μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι νυχτερινές εξορμήσεις στα νυχτερινά κέντρα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο Κέντρο Αθηνών να διασκεδάζει με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, Νίκο Οικονομόπουλο. Στην παρέα τους ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, η Τζένη Τζιβεριώτη και η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δεν έλειψαν, μάλιστα και οι διαχυτικές στιγμές ανάμεσα στην Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιά όλο το βράδυ, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η ξανθιά καλλονή έκλεψε για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις με το total black outfit που επέλεξε να φορέσει, ενώ έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του άντρα της ζωής της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More