Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανος Δέλλας: Βραδινή έξοδος για δυο στη Γλυφάδα!

Πριν λίγες μέρες γιόρτασαν τα 8α γενέθλια της μικρής Βικτώριας και τώρα αφιέρωσαν λίγο χρόνο μόνο για τους δυο τους. Ο λόγος για τον Τραϊανό Δέλλα και την Γωγώ Μαστροκώστα που άφησαν για λίγο την πριγκίπισσά τους στο σπίτι και βγήκαν για ρομαντικό τετ α τετ στη Γλυφάδα.

Το ζευγάρι έδωσε το “παρών” στο πάρτι που οργάνωσε ο Αντώνης Ρέμος στο Opus για να γιορτάσει τα 7 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού που έχει γίνει το αγαπημένο στέκι των επωνύμων. Κούκλα και εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά, η Γωγώ τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας και πόζαρε κομψή στο event!

Το ζευγάρι, πάντως, μπορεί να προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και να μην κάνει πολλές κοσμικές εξόδους, πάντα επιλέγει όμως να στηρίζει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Έτσι και αυτήν τη φορά αποδέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα του καλού τους φίλου Χάρη Σιανίδη και διασκέδασαν ως αργά το βράδυ στο Opus στη Γλυφάδα.

Ο Χρήστος Δάντης απογείωσε το κέφι με ένα μοναδικό live party, ενώ δεν παρέλειψε να καλέσει στη σκηνή τον αγαπημένο Αντώνη Ρέμο που φέτος συνεργάζονται μαζί στη Θεσσαλονίκη. Και δεν ήταν μόνο το διάσημο ζευγάρι εκεί…Στο γνωστό cafe – bar – restaurant της Αθήνας γιόρτασε τα έβδομα γενέθλια του, σε μια βραδιά που ήταν όλοι εκεί. Προσωπικότητες από το καλλιτεχνικό – δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας έδωσαν το παρόν στο αγαπημένο στέκι της γλυφάδας, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Read More

And More