Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Βραδινή έξοδος για δύο!

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν πολλά χρόνια γάμου αλλά ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση όπου είναι αχώριστοι. Άλλωστε επιδιώκουν συχνά να βγαίνουν οι δυο τους, αφήνοντας την κόρη τους στο σπίτι. Ο χρόνος που περνούν ως ζευγάρι είναι πολύτιμος και δεν λείπει ποτέ όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να έχουν.

Από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι νυχτερινές εξορμήσεις στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ο Τραϊνός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα επιλέγουν συχνά να διασκεδάζουν με αγαπημένα ονόματα της εχγώριας μουσικής σκηνής. Από τα αγαπημένα τους στέκια είναι και το Estate που ανήκει στον κολλητό τους φίλο Γιάννη Τσακουμάκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε βραδινή τους έξοδο. Η Γωγώ Μαστροκώστα φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το total black look της ενώ δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της.

Το διάσημο ζευγάρι διάλεξε να περάσει μία όμορφη βραδιά με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά που συνέχισε τις εμφανίσεις του και μέσα στις γιορτές. Μαζί με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ είναι και η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Read More

And More