Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊνός Δέλλας: Ερωτευμένοι στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν πολλά χρόνια γάμου, αλλά ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός, κάτι που φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και είναι αχώριστοι, ενώ η μονάκριβη κόρη τους, Βικτώρια, αποτελεί για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Παρά το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμά τους, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί της, αλλά δεν παραμελούν και τη σχέση τους, με αποτέλεσμα όταν μπορούν να την αποχωρίζονται για λίγο και να κάνουν πράγματα που ευχαριστούν εκείνους,  καθώς οι στιγμές που περνούν ως ζευγάρι είναι πολύτιμες.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Γωγώ και ο Τραϊνός πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο για δύο μετά από καιρό. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Estate και διασκέδασαν με τις επιτυχίες του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Στέλιου Ρόκκου.

Η Γωγώ πραγματοποίησε μια σέξι εμφάνιση και εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της, καθώς διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και είναι στα καλύτερά. Ο Τραϊνός από την πλευρά του, ντυμένος casual με total black look, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της και ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Μαζί σιγοτραγουδούσαν αγκαλιασμένοι τις επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών και έδειχναν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More