Γωγώ Μαστροκώστα: Βόλτα με τον Τραϊανό Δέλλα στη Γλυφάδα! [pics]

Μετά την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζήσαμε όλοι με την καραντίνα, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι πλέον ελεύθεροι να απολαμβάνουν τις βόλτες τους αλλά και βραδινές εξόδους με καλούς τους φίλους. Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια γάμου, αλλά ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός, κάτι που φαίνεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους!

Παρά το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμά τους, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν τόσο ως ζευγάρι όσο και με την μονάκριβη κόρη τους Βικτώρια, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους! Μάλιστα, τώρα που τα γυμναστήρια άνοιξαν τις πόρτες τους, η Γωγώ Μαστροκώστα δεν χάνει τις καθημερινές προπονήσεις της. Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις άψογες αναλογίες που διαθέτει στα 49 της χρόνια!

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, “τσάκωσε” την πρώην γυμνάστρια μαζί με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα σε βόλτα τους στην Γλυφάδα. Το αγαπημένο ζευγάρι έκατσε να πιει έναν καφέ και να χαλαρώσει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, λίγο πριν επιστρέψει ξανά σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις, η εμφάνιση της γοητευτικής ξανθιάς Ελληνίδας στα νότια προάστια δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς το αθλητικό της στυλ αναδείκνυε το άκρως καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More