Γωγώ Μαστροκώστα: Βραδινή έξοδος με τις φίλες της, ανήμερα των Χριστουγέννων! [pics]

Η Γωγώ Μαστροκώστα πέρασε υπέροχα το βράδυ των Χριστουγέννων, αφού είχε στην παρέα της τόσο τις κολλητές της φίλες, όσο και τον σύζυγό της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Γωγώ με την Τζένη Τζιβεριώτη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο νυχτερινό μαγαζί Κέντρο Αθηνών, όπου εμφανίζονται ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama. Φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειπε και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του!

Η Γωγώ και η Τζένη είναι κολλητές φίλες και λατρεύουν και οι δύο αρκετά την νυχτερινή διασκέδαση! Έτσι, δεν γινόταν να περάσουν χωριστά τα Χριστούγεννα και διασκέδασαν μαζί με τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου. Μαζί τους ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια, Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία ταξίδεψε από την Αυστραλία, με σκοπό να περάσει τις γιορτινές μέρες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Για άλλη μια φορά, η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας έκλεψε τις εντυπώσεις με την ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, η οποία τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει.

Τόσο, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και η Τζένη Τζιβεριώτη με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Γιάννη Τσακουμάκο κάνουν αρκετή παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποια βραδινή έξοδό τους. Άλλωστε, ο σύζυγος της Τζένης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με την νυχτερινή διασκέδαση και έτσι η όμορφη παρέα βρίσκεται αρκετά συχνά σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More