Γονείς Amy Winehouse: “Το αλκοόλ σκότωσε την κόρη μας, όχι τα ναρκωτικά”

Ο Mitch και η Janis Winehouse στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά το θάνατο της κόρης τους.

Με ένα αφιέρωμα στην τραγουδίστρια και καλεσμένους τους γονείς, κάνει πρεμιέρα ο αμερικανός παρουσιαστής Anderson Cooper στην εκπομπή του “Anderson”, τη Δευτέρα 12/09. Για την Amy, θα μιλήσει επίσης ο φίλος της, Reg Travis.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Mitch και η Janis δίνουν από κοινού τηλεοπτική συνέντευξη θέλοντας να ξεκαθαρίσουν όλα όσα έχουν ειπωθεί για τους εθισμούς της κόρης τους και τις αιτίες του θανάτου της, επιμένοντας ότι η κόρη τους τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σοβαρή προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Εξηγούν επίσης ότι αποφάσισαν να μιλήσουν τώρα έτσι για να επικοινωνήσουν τους σκοπούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχουν ιδρύσει στη μνήμη της Amy.

Μεταξύ άλλων, ο Mitch Winehouse αποκαλύτπει ότι η κόρη του έπαιρνε συνταγογραφούμενο φάρμακο, το Liprium, το οποίο παρέχεται σε ανθρώπους που βρίσκονται σε αποτοξίνωση και ελαττώνει τις κρίσεις του στερητικού συνδρόμου που προκύπτουν στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Χαρακτηριστικά λέει: “Έπαιρνε το χάπι της κάθε μέρα! Το φώναζα καιρό ότι η κόρη μου τα τρία τελευταία χρόνια δεν έπαιρνε ναρκωτικά!”. Ενώ για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του αναφέρει τα αποτέλεσματα της τοξικολογικής εξέτασης που δεν έδειξαν χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το ποτό είναι αυτό που την σκότωσε εν τέλει, αν και τελευταία, όπως λέει, πάλευε να αντιμετωπίσει και αυτό το πρόβλημα. “Είχε μια σειρά από κρίσεις εξαιτίας της απότομης διακοπής του ποτού”, αναφέρει και συμπληρώνει, “Πιστεύω αυτό που υποστηρίζει και ο γιατρός. Νομίζω ότι είχε κάποια κρίση εκείνη την ώρα στο σπίτι και δεν υπήρχε κανείς για την σώσει”

Διάβασε περισσότερα στο zappit!

Read More

And More