Γονείς στην Τατιάνα: ”Δάσκαλος αποπλάνησε την 12χρονη κόρη μας!”

Στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” φιλοξενήθηκαν σήμερα οι γονείς 12χρονης κοπέλας, την οποία αποπλάνησε ο δάσκαλός της. Τα πρόσωπα του πατέρα και της μητέρας, δεν φαίνονταν για ευνόητους λόγους και οι ίδιοι τόνισαν πως ”τέτοιου είδους ευαίσθητα θέματα πρέπει να δημοσιεύονται και να γίνονται γνωστά, γιατί αν το πρόβλημα αυτό, σήμερα χτύπησε το δικό τους σπίτι, αύριο μπορεί αν χτυπήσει το σπίτι κάποιου άλλου.”

Έτσι, αρχικά πήρε τον λόγο ο πατέρας και δήλωσε χαρακτηριστικά: ”Σαν πατέρας θεωρώ ότι το ύψιστο αγαθό, αλλά και υποχρέωση κάθε παιδαγωγού είναι να μεταφέρει την σοφία και την εκπαίδευση στους μαθητές του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο δικό μας παιδί, δεν έγινε το ίδιο. Δηλαδή ο δάσκαλος στον οποίο αναφερόμαστε, για 5 μήνες, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο το 2009, άρχισε ένα φλερτ με το παιδί μας, το οποίο ήταν τότε 12,5 και πήγαινε έκτη δημοτικού. – Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της οικογένειας, έζησαν στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα. – Eίναι ένα παιδί, που η μητέρα του, η σύζυγός μου, το πήγαινε κάθε μέρα στο σχολείο, το έφερνε το μεσημέρι από το σχολείο, δεν είναι μοναχοπαίδι, αλλά το πρόβλημα ήταν μέσα στο σχολείο. Ήταν ο ίδιος ο δάσκαλος. Επειδή η κόρη μας έκανε και ιδιαίτερα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, προσπάθησε ν’ αγγίξει το σπίτι μας, λέγοντάς της ότι μπορείς κι ο ίδιος να της κάνει ιδιαίτερα. Τελικά δεν της έκανε. Η σχέση τους ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι και μέχρι τότε διαπιστώθηκε με ιατροδικαστική έκθεση, ότι είχαν κανονική σεξουαλική επαφή.”

Η Τατιάνα σ’ αυτό το σημείο ανέφερε πως ο δάσκαλος, που είναι παντρεμένος και η σύζυγός του εργάζεται στο ίδιο σχολείο με τον ίδιο, υποστηρίζει ότι, η 12χρονη του εξομολογήθηκε τον έρωτά της, ότι εκείνη προσπάθησε να τον αποπλανήσει, ότι τον ενοχλούσε κι ότι δεν υπήρξε από μέρους του σχέση, αλλά προσπαθούσε να την νουθετήσει με τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που αντάλλασαν. Κι ο πατέρας είπε: ”Ο δάσκαλος μπορεί να τ’ αρνείται κι έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, ειδικά όταν καθοδηγείται από ένα δικηγόρο… ”

Η μητέρα από την μεριά της, δήλωσε: ”Αφού κινηθήκαμε νομικά και συνεχίζαμε να παλεύουμε, αφού καταλάβαμε ότι το παιδί μας είχε σχέση με τον συγκεκριμένο, γιατί όλο το διάστημα που πήγαινε στο σχολείο δεν είχε δείξει κάτι. Με το που τελείωσε το σχολείο, επειδή δεν μπορούσαν να βρεθούν, εκεί είχαμε κάποιες εξάρσεις κι αρχίσαμε να πονηρευόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αφήσαμε λίγο ελεύθερη την μικρή για να καταλάβουμε με ποιον έχει σχέση. Μας είχε πει ότι είμαι μαζί με έναν 15χρονο κι όταν της είπα να τον φέρει σπίτι να τον γνωρίσουμε, ζορίστηκε.. Τη μια δεν ήθελε εκείνη, την άλλη δεν ήταν έτοιμος ο νεαρός κι άρχισα να υποψιάζομαι. Άργησα να καταλάβω ότι δεν είναι κανένας τυχαίος, αλλά ο δάσκαλος της τάξης της. (κλάμα) Ξεκινάμε το πρωί, αφήνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο κι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει τίποτα. Δυστυχώς συμβαίνουν πάρα πολλά. Εμείς 21 μήνες τώρα, προσπαθούμε να σταθούμε στα παιδιά μας, γιατί έχει αντίκτυπο και στην υπόλοιπη οικογένεια… Δυστυχώς γι’ αυτόν, είναι καταγεγραμμένα μηνύματα που έστελνε στο παιδί μου.”

Read More

And More