Γουίλιαμ Αμπαντί: Διακοπές στην Μύκονο για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Emily in Paris» – Φωτογραφίες

Πολλοί ήταν και φέτος οι stars του εξωτερικού που επέλεξαν την Ελλάδα για να περάσουν τις διακοπές τους.

Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση.

Μεταξύ των διασήμων που επέλεξαν τη χώρα μας είναι και ο ηθοποιός, Γουίλιαμ Αμπαντί, γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Gossip Girl, Sex and The City, Homeland, The O.C., Ugly Betty και Emily in Paris.

Ο γοητευτικός Γάλλος ηθοποιός απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε παραλία του νησιού, να απολαμβάνει τη θάλασσα και να παίζει μπάλα με την παρέα του.

Ο ίδιος πέρασε αρκετό χρόνο στη θάλασσα, κεντρίζοντας τα βλέμματα όλων των γυναικών με το καλλίγραμμο κορμί του.

Ο Γουίλιαμ Αμπαντί είχε δημοσιεύσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ελλάδα, όπου επισκέφθηκε την Τήνο, τη Μύκονο και την Πάτμο, γράφοντας σε μια από τις λεζάντες: «Ευγνωμοσύνη».

Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο, ωστόσο αυτό το διάστημα οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προτού επιστρέψουν στο πλατό.

Πηγή φωτογραφιών: NDP, Instagram

Read More

And More