Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Παντρεύτηκαν στην Μύκονο λίγο πριν γίνουν γονείς

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουλίου ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Τσιριγκάκη. Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του.

Ο πολιτικός γάμος του καλλιτέχνη και της αγαπημένης του έγινε στο Δημαρχείο του κοσμοπολίτικου νησιού και τον τέλεσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, παρουσία των μαρτύρων, του επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου και της βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Μονογιού. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας θα γίνει εις διπλούν κουμπάρος τους, αφού θα είναι και ο νονός του μωρού τους!

Η Ελένη Τσιριγκάκη που διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της έφτασε απαστράπτουσα, με νυφική δημιουργία δια χειρός της Φαίδρας Θεοδωρίδου, ενώ ο γαμπρός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του με το που είδε τη γυναίκα της ζωής του.

Στο πλευρό τους ήταν και ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γρηγόρης και η κόρη της Ελένης Τσιριγκάκη, Μαρία, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι, που θα αποκτήσουν αδερφάκι, αλλά και οι γονείς της νύφης, Κωνσταντίνος Τσιριγκάκης και Μαρία Μάρκαρη και στενοί τους φίλοι.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

Μετά τον γάμο έχει προγραμματιστεί γαμήλιο τραπέζι σε στενό οικογενειακό κύκλο με το γαμήλιο μενού να περιλαμβάνει αστακούς, γαρίδες και θαλασσινά, όπως αρμόζει, στη παραδοσιακή μυκονιάτικη αύρα.

Όσο για τον θρησκευτικό τους γάμο, που μετά από δυο αναβολές που πήρε πέρσι λόγω πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί το 2022 στην Αθήνα, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους.

Read More

And More