Γρηγόρης Αρναούτογλου – Γιώργος Λιάγκας: Πώς ξεκίνησε η κόντρα τους;

“Εμφύλιος” πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στον Ant1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα να προσπαθούν να καλύψουν με χιούμορ τα καρφιά που βάζουν ο ένας στον άλλον. Και οι δυο παρουσιαστές είναι τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, αλλά μετά την εγκατάσταση του Γιώργου Λιάγκα στην βραδινή ζώνη με το “Late Night” η κόντρα φαίνεται πως μεγάλωσε.

Πώς ξεκίνησαν όμως, όλα;

Στέλεχος του καναλιού που γνωρίζει πολλά αποκάλυψε στο Down Town: “Θα μπορούσες να γράψεις απλώς ότι ο ένας δεν συμπαθεί τον άλλον. Ο Λιάγκας θεωρεί τον Γρηγόρη λαϊκό και ο Γρηγόρης τον Λιάγκα αρκετά υποτιμητικό απέναντι στους ανθρώπους που χειρίζεται”.

Η πρώτη τους απόπειρα να συνεργαστούν έγινε τη σεζόν 2010-2011. Τότε άνηκαν και οι δυο στο Mega. Ο Λιάγκας έκανε “Το Πρωινό” για πρώτη χρονιά με την Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης παρουσίαζε το Money Drop. Η Έλενα Κατραβά είχε την ιδέα να συνεργαστούν για ένα βραδινό talk show. Το δοκιμαστικό έγινε με καλεσμένη την Αθηνά Οικονομάκου και ο τότε διευθυντής προγράμματος του Mega,Πέτρος Μπούτος το ενέκρινε. Και ενώ όλα είχαν δρομολογηθεί ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να μην το κάνει.

Το στέλεχος του καναλιού, μάλιστα, ανέφερε: “Ο Γιώργος μάλλον δεν ήθελε να κάνει ντουέτο με τον Γρηγόρη. Το όνειρό του ήταν να κάνει talk show βραδινό μόνος του”. Όσο για το πώς ξέσπασε η κόντρα, η απάντηση μπορεί να είναι πολύ απλή. Ο Λιάγκας πήρε τις ώρες του Γρηγόρη και θα έχει την εκπομπή και στο δεύτερο μέρος της σεζόν, οπότε δεν υπάρχει θέσει για βραδινό talk show και από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More