Γρηγόρης Αρναούτογλου : Σήμερα η πρώτη, επίσημη και… αναγνωριστική επίσκεψή του στον ΑΝΤ1!

Σιγά-σιγά οι τηλεοπτικές μηχανές του ΑΝΤ1 παίρνουν μπροστά, μιας και η πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, μόνο μακρινή πια δεν φαντάζει. Βλέπετε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι Αντεννικοί μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη, επιθυμούν να είναι πανέτοιμοι να ξεδιπλώσουν στους δέκτες μας το… fresh πρόγραμμά τους το οποίο όλο το καλοκαίρι το ετοιμάζουν με τόση προσοχή.

Και σας λέω με τόσο προσοχή, γιατί οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου επιθυμούν φέτος να κατέβουν στο… ρινγκ του ανταγωνισού δίνοντάς τα όλα, με απότερο σκοπό φυσικά να κερδίσουν και την μάχη των εντυπώσεων και την μάχη της τηλεθέασης.

Ετσι, μετά την χθεσινή πρώτη σύσκεψη του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στο κανάλι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Μαρούσι θα βρεθεί και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης θα κάνει σήμερα την πρώτη επίσημη και…. αναγνωριστική επίσκεψή του, προκειμένου να γνωρίσει το team των ανθρώπων με τους οποίους θα συνεργαστεί φέτος.

Οσο δε για το τι θα κάνει τελικά ο Γρηγόρης από τον επόμενο μήνα στον ΑΝΤ1; Το κανάλι μετά από συζητήσεις μαζί του, προσανατολίζεται όντως στο να του αναθέσει την παρουσίαση εβδομαδιαίου, μεταμεσονύχτιου ανατρεπτικού τοκ-σόου, ενώ ακόμα δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο παράλληλα να αναλάβει και την παρουσίαση κάποιου άλλου φορμά. Ιδωμεν…

Read More

And More