Γρηγόρης Γκουντάρας: Ευχαριστεί τον φίλο του που έχει φύγει από τη ζωή, μετά την ανακοίνωση για το Big Brother

Είναι πλέον επίσημο πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα αναλαμβάνουν την παρουσίαση του Big Brother 2. Το ζευγάρι εκτός από τη ζωή θα είναι μαζί και στον ΣΚΑΪ, όπου κάθε Παρασκευή βράδυ θα παρουσιάζουν το live του reality.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση για το Big Brother 2, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μνημονεύοντας τον καλό του φίλο Άγγελο Φώσκολο, ο οποίος τον βοήθησε στην αρχή της καριέρας του και πλέον έχει φύγει από τη ζωή…

“Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, αλλά θέλω να σας πω κάτι…‼️ Όλα αυτά τα τηλεοπτικά (τα ωραία) που προέκυψαν εφέτος, οφείλονται στον υπέροχο άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Ο Άγγελος Φώσκολος (ο Θεός επέλεξε να τον πάρει νωρίς από κοντά μας για να έχει καλή παρέα),το 1996 τότε που δούλευα στο TV MAGIC, μου είπε πως ο ΑΝΤ1 ψάχνει ρεπόρτερ για την εκπομπή ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ και με πήγε‼️‼️ Από τότε ξεκίνησαν όλα… Λοιπόν Αγγελέτο, η χρονιά είναι για εσένα και να ξέρεις πως μπορεί να μην τα πίνουμε δίπλα δίπλα όπως παλιά,αλλά δε θα σε ξεχάσω ποτέ… Αδελφέ μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα. Καλό Σ/Κ με υγεία‼️” έγραψε ο δημοσιογράφος στα social media.

Read More

And More