Γρηγόρης Γκουντάρας για Ελένη Μενεγάκη: “Δεν παρακολουθώ την εκπομπή της. Αυτή τη στιγμή είναι…”

Στην εφημερίδα Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος φέτος επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, στο Open. Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, σχολίασε τους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και την πρώην συνεργάτιδά του, Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι φετινοί νικητές της τηλεόρασης;

Σίγουρα έχουν κερδίσει τα δυο σίριαλ, το «Κόκκινο Ποτάμι» και οι «Άγριες Μέλισσες». Για εμένα έχει κερδίσει και η Καινούργιου. Το αουτσάιντερ παίρνει πρωτιές και αγχώνει όλο τον κόσμο. Και ο Μάνεσης πάει εξαιρετικά το Σαββατοκύριακο. Η Ναταλία είναι σταθερή στα νούμερά της όπως και πέρυσι.

Πώς βλέπεις την Κατερίνα Καινούργιου;

Η Κατερίνα μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί έχει καθημερινά αυτόν τον ενθουσιασμό στα μάτια. Είναι προσηλωμένη στη δουλειά και εστιάζει στη λεπτομέρεια, στο να είναι καλή, να είναι όμορφη, στα θέματα της εκπομπής. Είναι άψογη με τους συνεργάτες της. Είναι ένα πλάσμα εντελώς αυτοδημιούργητο τηλεοπτικά. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία, γιατί αυτό που πέτυχε το πέτυχε με πολύ κόπο, αγώνα και θέληση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εύσημο για εκείνη.

Την Ελένη Μενεγάκη, για χρόνια συνεργάτιδά σου, την παρακολουθείς;

Δεν προλαβαίνω, γιατί μόλις τελειώνω από τη δική μας εκπομπή ξεκινά εκείνη. Η Ελένη είναι η Ελένη. Αυτή τη στιγμή είναι το πιο καυτό τηλεοπτικό όνομα. Και τώρα που λήγει και το συμβόλαιό της, αλίμονο, ένας λόγος παραπάνω.

Read More

And More