Γρηγόρης Γκουντάρας για Φαίη Σκορδά: «Δε πρέπει να κάνει την “ουρά” του Γιώργου Λιάγκα, να φύγει»

Σε «θρίλερ» φαίνεται να εξελίσσεται το μέλλον του Πρωινού, αφού τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μη θέλουν να συνεχίσουν ως δίδυμο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκαν σήμερα και στην εκπομπή «Όλα Γκούντ» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναφέρει πως η Φαίη Σκορδά φέτος ήταν απούσα από την εκπομπή και προτρέποντάς την να αποδεχτεί μια άλλη πρόταση που ενδεχομένως έχει για να μην κάνει… την ουρά του Γιώργου Λιάγκα.

«Ειδικά φέτος η Φαίη δεν υπάρχει. Αυτή η εκπομπή είναι ταυτισμένη με τη Φαίη. Όταν βλέπεις μια εκπομπή που προσπαθεί να πει μια κουβέντα και βλέπεις την απαξίωση.Η γνώμη μου είναι ότι φέτος τηλεοπτικά στο Πρωινό η Φαίη δεν υπήρχε. Ήταν μια εκπομπή που τη μάζεψε πάνω του ο Λιάγκας. Το πρόβλημα είναι αυτό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο.

Η Φαίη ήταν απούσα από την επιτυχία της εκπομπής. Εγώ στη Φαίη θα πρότεινα αλλαγή περιβάλλοντος. Να φύγει αν έχει προτάσεις – φαντάζομαι θα έχει, περιζήτητη είναι- να πάει να στήσει τη ζώνη όπως πολύ καλά ξέρει και όχι να κάνει την ουρά σε μια εκπομπή που θα έχει ο Γιώργος Λιάγκας.Πολλές φορές στην επιτυχία γίνεται ένα μπάχαλο» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Read More

And More