Γρηγόρης Γκουντάρας: Η πρόσκληση στον Μάκη Παντζόπουλο και η αποκάλυψη για τη σχέση του με τα παιδιά της

Τα τρυφερά λόγια με τα οποία αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο μέσα από την εκπομπή της της περασμένη Τετάρτη σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”. 

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι.

Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του…» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη συνομιλώντας με τον καλεσμένο της Γιάννη Νταλιάνη. (δες εδώ το σχετικό απόσπασμα)

Με αφορμή λοιπόν, αυτή την τόσο τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή “Όλα Γκουντ” προβλήθηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα στο ζευγάρι. Αμέσως μετά την προβολή αυτού του βίντεο ο Γρηγόρης Γκουντάρας που για πολλά χρόνια υπήρξε στενός της συνεργάτης ανέφερε: «Αυτό που έζησε και φαντάζομαι ζει με τον Μάκη είναι ένα παραμύθι».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια και η Ναταλί Κάκκαβα η οποία ανέφερε: «Πάντως αυτό τον έρωτα πόσο πολύ τον είχαμε ζήσει. Και θέλω να πω και κάτι, είναι πραγματικά αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Ως γυναίκα θέλω να πω και το εξής, αντιλαμβάνομαι και τη θυσία που έκανε. Γνώρισε έναν άνθρωπο στο απόγειο της καριέρας της, με τρία παιδιά, σε μια ηλικία λίγο μεγαλύτερη και μπήκε στη διαδικασία να κάνει και άλλο ένα παιδί. Πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, και επαγγελματικό και προσωπικό»

«Δεν έχω δει πιο ωραίο τύπο, πιο χαλαρό, πιο χαμογελαστό άνθρωπο… Ο Μάκης δεν έχει βγει ποτέ να μιλήσει. Μάκη… το χω πει στη σύζυγό σου αλλά με κανόνιασε… με ωραίο τρόπο, γλυκά. Έλα εσύ ρε Μάκη, να τα πούμε, όπως βγαίναμε και πίναμε τσίπουρα, ωραία δε τα λέγαμε; Δε περνούσαμε μια χαρά; Εγώ θα πω ότι η Ελένη είναι πολύ τυχερή που η ζωή της έφερε αυτόν τον άνθρωπο στο δρόμο της. Της αξίζει» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την σύζυγό του να σημειώνει;

«Δε θα ξεχάσω ποτέ που ήμασταν σε ένα παιδικό πάρτι, πως ο Μάκης ήταν στο τραμπολίνο με τα τρία τότε μικρά παιδιά της Ελένης και χοροπηδούσε σαν να ήταν ένα με αυτά. Για μια γυναίκα, το αν θα ερωτευθεί έναν άνθρωπο παίζει μεγάλο ρόλο το πως φέρεται στα παιδιά της».

Read More

And More