Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξεκαθαρίζει για την πώληση του σπιτιού του – «Γράφουν ότι θα μείνουμε στον δρόμο»

Το πρωί της Τρίτης 1/8, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή του στα social media πως αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι όπου ζούσε στο παρελθόν με τη σύζυγό του, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου που είχε πάρει για να το αγοράσει. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Λίγο αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος επέστρεψε με μία νέα δημοσίευση στα Instagram Stories του για να εξηγήσει τον λόγο που τον ώθησε σε αυτή την ενέργεια.

«Θέλω και εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι επειδή μου λέει Νάταλι υπάρχουν κάτι τίτλοι «μένουν στο δρόμο τους αναγκάσανε να πουλήσουν το σπίτι» και τα λοιπά. Δεν μένουμε στο δρόμο μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

«Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι, το έκανα εγώ επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει εισπρακτική εταιρεία 15 τηλέφωνα τη μέρα για να υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου. Την ανάρτηση την έκανα την κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που να σημειώσουμε ότι από την τράπεζα -τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη- ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Read More

And More