Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Η περιπέτειά τους στον δρόμο πριν την πασχαλινή απόδραση

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ξεκίνησαν σήμερα τις πασχαλινές διακοπές τους μαζί με τα παιδιά τους. Ωστόσο, μια περιπέτεια στον δρόμο τους χάλασε τα σχέδια!

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τα social media πως είχαν ένα μικρό ατύχημα καθώς έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τους κατά τη διάρκεια της εξόρμησής τους.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Πασχαλινές μας διακοπές… Τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή. Ενώ ήμασταν στην εθνική οδό το λάστιχο έσκασε ξαφνικά.. Ευτυχώς ήμασταν κοντά στα διόδια και δεν τρέχαμε.. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε λίγα χιλιόμετρα νωρίτερα όταν πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Γι’ αυτό ας κάνουμε το σταυρό μας και να νιώθουμε τυχεροί για κάθε ημέρα που ξημερώνει και είμαστε καλά… Επίσης είναι συγκινητικό πόσοι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.. Γιατί ό,τι και να γίνεται δίπλα μας, όσο και αν η καρδιά μας μαυρίζει από αυτά που συμβαίνουν, την ανθρωπιά μας δεν θα μας την πάρουν ποτέ.. Καλή Ανάσταση να έχουμε..» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More