Γρηγόρης Γκουντάρας – Παύλος Σταματόπουλος: Φόρεσαν το ίδιο πουκάμισο με 2 ημέρες διαφορά!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις κυρίες της ελληνικής (αλλά και της διεθνούς) showbiz να πέφτουν στην παγίδα και να κάνουν κάποιες φορές εμφανίσεις με ίδιο φόρεμα ή και με ίδιο ολόκληρο outfit, αλλά τώρα είδαμε δυο άντρες παρουσιαστές να εμφανίζονται με το ίδιο πουκάμισο μέσα σε… δυο μόλις μέρες!

Ο λόγος, φυσικά,  για τον Γρηγόρη Γκουντάρα που έκανε σήμερα πρεμιέρα στην καλοκαιρινή πρωινή ζώνη του Open με την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και τον… Παύλο Σταματόπουλο.

Ο Γρηγόρης είπε σήμερα την πρώτη «καλημέρα» με τη νέα τηλεοπτική παρέα του σταθμού που αποτελείται από την σύζυγό του Νάταλι Κάκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου και φορούσε ένα εντυπωσιακό πουκάμισο με έντονα χρώματα και pattern τα λουλούδια «στρελίτσια» γνωστά και με την ονομασία… «το πουλί του παραδείσου»!

Έλα, όμως, που το ίδιο ακριβώς πουκάμισο φόρεσε πριν δυο μέρες στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο Παύλος Σταματόπουλος… Ο Παύλος εμφανίστηκε με το ίδιο ακριβώς πουκάμισο στο «Έλα Χαμογέλα» του Σαββάτου και ήταν μάλιστα και αυτός που σχολίασε αρχικά το outfit του και αναρωτήθηκε πως ονομάζονται τα λουλούδια που βρίσκονται σε αυτό.

Ποιος το φόρεσε καλύτερα;

 

Read More

And More