Γρηγόρης Γκουντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγό του μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Mega

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγό του μετά τις τελευταίες εξελίξεις  στο Mega | tlife.gr

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του Γρηγόρη Γκουντάρα, αλλά ο γνωστός παρουσιαστής και η οικογένειά του δεν το βάζουν κάτω. Ο ίδιος απουσιάζει φέτος από το τηλεοπτικό σκηνικό, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ η σύζυγός τους, Ναταλί Κακκαβά που ανήκει στους εργαζόμενους του Mega έχει περάσει πολύ δύσκολες επαγγελματικές στιγμές.

Με αφορμή, μάλιστα τις δραματικές εξελίξεις στο κανάλι και την απόφαση της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega αντέδρασαν. Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, θέλοντας να στηρίξει την γυναίκα του ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram, αναφέροντας πως στα δύσκολα, οι οικογένειες πρέπει να μένουν ενωμένες.

Mega Τελος…Ο ασθενής απεβίωσε…Μετα απο 22 μήνες στην μονάδα εντατικής,οι ιδιοκτήτες τράβηξαν το καλώδιο απο την πρίζα,οδηγώντας 420 οικογένειες στην ανεργία..Τι κι αν κάποιους τους κάνουν έξωση από τα σπίτια τους.. Τι κι αν έχουν στηρίξει απλήρωτοι 2 χρόνια τώρα το κανάλι,ώστε να μαζεύουν χρήματα οι τράπεζες στους λογαριασμούς τους από τις διαφημίσεις και να αποπληρωνονται τα δάνεια των μετοχών.. Νιώθω απίστευτη οργή και θυμό γιατι ειδικά τις τελευταίες μέρες καλλιεργήθηκαν βασιμες ελπίδες ότι γίνονται σοβαρές προσπάθειες για την επαναλειτουργία του καναλιού..Μας διαβεβαίωναν ότι όλα θα πάνε καλά…Και ξαφνικά σοκ…Κρίμα..Τελικα οι ανθρώπινη ψυχή δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο βωμό πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων… Έχουμε μαζευτεί στο κανάλι απόψε έστω και για τελευταία φορά…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) on

“Όπως έχετε καταλάβει το τελευταίο (μεγάλο…) χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο “περίεργα”… Το ίδιο “περίεργα” ίσως και πολύ χειρότερα, είναι (δυστυχώς…) και για χιλιάδες άλλες οικογένειες στην χώρα μας. Αυτό που θέλω να γράψω και να πω, είναι πως αυτές τις στιγμές… η οικογένεια πρέπει να είναι μια γροθιά, ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να προσπαθούμε με χαμόγελο να προσπερνάμε τα προβλήματα… Και τα γράφω αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες να στραγγαλίζονται (διαλύονται…) από τα προβλήματα και την γ…*•#* την κρίση. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας!”

Όπως έχετε καταλάβει το τελευταίο(μεγάλο…)χρονικό διάστημα τα πράγματα για την οικογενειά μας είναι λίγο ‘’περίεργα’’…Το ίδιο ‘’περίεργα’’ ίσως και πολύ χειρότερα,είναι(δυστυχως…) και για χιλιάδες άλλες οικογένειες στην χώρα μας✔️Αυτό που θέλω να γράψω και να πω,είναι πως αυτές τις στιγμές…η οικογένεια πρέπει να είναι μια γροθιά,ο ένας να είναι δίπλα στον άλλο και να προσπαθούμε με χαμόγελο να προσπερνάμε τα προβλήματα…Και τα γράφω αυτά γιατί έχω ακούσει πολλές μα πάρα πολλές οικογένειες να στραγγαλίζονται(διαλύονται…)από τα προβλήματα και την γ…*•#* την κρίση❌Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας‼️‼️

A post shared by @ g.goudaras on

READ more