Γρηγόρης Γκουντάρας: Το παρασκήνιο της συνάντησής του με την Ελένη Μενεγάκη μετά από τρία χρόνια [video]

Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα της, μιας και το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια πορείας. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλευρό της για να την τιμήσουν με την παρουσία τους ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Οι δύο τους συνεργάστηκαν για 16 συνεχόμενα χρόνια και η στιγμή της συνάντησής τους μετά από 3 χρόνια ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” για το παρασκήνιο της συνάντησής τους.

“Έγινα ρεζίλι στο πανελλήνιο με το τόσο κλάμα. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι θα είμαι ειλικρινής και πήγα με την καρδιά μου. Και αυτό που της είπα ότι δεν θα πήγαινα αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν θα πήγαινα, γιατί, έτσι ένιωθα. Αλλά, από την άλλη λυτρώθηκα. Και είναι αλήθεια που τα είπαμε, μου έπιασε το χέρι, με πήρε αγκαλιά. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Και τίποτα να μην λέγαμε με αυτή την αγκαλιά, δεν θα είχε αλλάξει κάτι, το ίδιο θα αισθανόμουν. Είναι ένας πολύ οικείος χώρος εκεί. Μετά όταν χαλαρώσαμε και κάτσαμε με τον Θοδωρή δίπλα – δίπλα νόμιζα ότι ήταν μια εκπομπή και ήμασταν συνεργάτες και κάναμε το ίδιο τρολάρισμα που κάναμε και στις κανονικές εκπομπές. Ήτανε για μία μέρα σαν να ξαναδούλευα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δες το βίντεο:

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε συγκινημένος για τη συνάντησή τους.

Read More

Read More