Γρηγόρης Γκουντάρας: Το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και το ενδεχόμενο επιστροφής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Καλεσμένος σε γνώριμο έδαφος βρέθηκε σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την οποία συνεργάζονταν τα προηγούμενα δυο χρόνια στο Open. Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μερικά λεπτά πριν τον αποχαιρετήσει, θέλησε να μάθει αν του έλειψε η παρέα της, με τον ίδιο να απαντά:

«Εννοείται μου έλειψε, δεν φοβάμαι να πω κάτι που νιώθω. Ήταν ενδεχομένως η καλύτερή μου συνεργασία. Πέρασα υπέροχα. Κάτι που ισχύει και το έχεις ζήσει δεν είναι κακό να το λες».

«Φεύγεις από την παρέα που ήμασταν πέρυσι και πας στον ΣΚΑΪ. Εμένα μου το είπες από την πρώτη στιγμή, ήσουν ξεκάθαρος, αλλά δε μπορούσα να πω κάτι πριν το ανακοινώσεις εσύ. Παρουσιάζεις το Big Brother. Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά για μένα δε φταις ούτε εσύ, ούτε η Ναταλί. Ήταν κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό cast. Εγώ σε αγαπάω και σε θεωρώ έναν πολύ καλό παρουσιαστή αλλά θέλω να μου πεις αν το ευχαριστήθηκες. Ένιωθα ότι δεν…» είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, τον λόγο πήρε και πάλι ο Γρηγόρης Γκουνταρας σημειώνοντας:  «Θα ήθελα να μη μείνουμε μόνο στο Big Brother και να δούμε προγράμματα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, τεράστιες παραγωγές που το Big Brother στάθηκε πολύ καλύτερα μπροστά τους. Αυτά γιατί δε χτυπήθηκαν και χτυπήθηκε το Big Brother μόνο; Δεν άνοιξε μύτη.

Πείτε για μένα ότι θέλετε, ότι είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων, δεν με νοιάζει αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια. Υπήρχε άνθρωπος που είπε ότι δε λέω καλά το «σ». Έτσι λέω το «σ» τα τελευταία 30 χρόνια. Όλα εμπειρίες είναι. Το χάρηκα όσο μπορούσα να το χαρώ. Μου άρεσε, γιατί εμένα μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ποτέ δε βγήκα να πω ότι δε βλέπω ριάλι».

Σχετικά με το αν θα δεχόταν το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα να είναι μακριά από την σύζυγό του απάντησε:

«Με τη Ναταλί είμαστε παντρεμένοι μόνο στη ζωή. Μπορεί να κάνουν και στη Ναταλί μια πρόταση. Μπορεί να μας κάνουν μια πρόταση να είμαστε και πάλι μαζί. Μπορεί να κάτσουμε και σπίτι μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα»,

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου για την επόμενη σεζόν θα γίνουν τον Μάιο, καθώς το συμβόλαιό τους είναι μονοετές με option ενός ακόμη έτους.

«Όλα μπορούν να γίνουν. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΪ που μας έδωσε δυο πολύ δυνατά προτζεκτ. Τον ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Θα έρθει η στιγμή που θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι θα γίνει» είπε. Όταν δε, ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε:  «Θα επέστρεφα παντού που με αγαπούν».

Read More

And More