Γρηγόρης Πετράκος: Το δημόσιο σχόλιο στη Θεοφανία Παπαθωμά μετά την είδηση του χωρισμού τους

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν μερικά 24ωρα η είδηση πως η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης και δυο παιδιά.

Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα Real life. «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Μέχρι στιγμής, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο και στο παρελθόν, επιθυμούσαν να κρατούν μακριά από τα media την κοινή τους ζωή.

Και μπορεί πλέον η Θεοφανία Παπαθωμά να μην ακολουθεί τον Γρηγόρη Πετράκο στα social media, ωστόσο εκείνος, όχι μόνο την ακολουθεί, αλλά έκανε και ένα τρυφερό σχόλιο στην τελευταία της ανάρτηση μέσω της οποίας η ηθοποιός ανακοίνωνε την απόκτηση του μεταπτυχιακού της

Όπως θα δεις και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, στην τελευταία ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά, ο Γρηγόρης Πετράκος έχει αφήσει μερικές καρδιές.

Διάβασε επίσης:

Γρηγόρης Πετράκος – Θεοφανία Παπαθωμά: Οι κοινές εμφανίσεις και οι δηλώσεις για γάμο, έξι μήνες πριν την είδηση του χωρισμού

Read More

And More