Γρηγόρης Πετράκος: Fake news το βίντεό του για το facebook – Τι λέει η Θεοφανία Παπαθωμά (video)

Τις τελευταίες ημέρες, ο Γρηγόρης Πετράκος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Αφορμή στάθηκε η παρουσία του στο «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, εκπομπή που τελικά δεν προβλήθηκε, και εν συνεχεία το βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Σήμερα, το εν λόγω απόσπασμα διάρκειας 24 λεπτών, στο οποίο παρουσίαζε τα σημαντικότερα ευρήματα μιας έρευνας μηνών, που βασίζονταν στα σημαντικότερα στοιχεία κρατικών και παγκόσμιων φορέων υγείας, καταγγέλθηκε από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως fake news.

Το πρωί της Δευτέρας, στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, προβλήθηκαν δηλώσεις της συντρόφου του Γρηγόρη Πετράκου, Θεοφανίας Παπαθωμά. «Με τον Γρηγόρη δεν έχουμε μοιραστεί κάτι γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αυτά, όμως, που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη ήταν αναδημοσίευση στατιστικών, κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών, δεν είπε κάτι δικό του. Δεν έχω ασχοληθεί με σχόλια, είδα μόνο κάποια κάτω από το ποστ του Γρηγόρη που ήταν καλά. Ο Γρηγόρης δεν είναι γιατρός για αυτό και δεν έχει κάνει τη δική του γνωμάτευση, αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών» υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More