Γρηγόρης Πολυχρονίδης: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή του για την ψυχολογική βία που του ασκήθηκε

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και την κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”. Ο παραολυμπιονίκης που κατήγγειλε ανοιχτά ψυχολογική βία από άνθρωπο της ομοσπονδίας ζητά την απομάκρυνσή του καθώς όπως λέει δε μπορεί άλλο να βασανίζεται.

“Αποτελεί μεγάλη τιμή, χαρά και ευτυχία για μένα το ότι τα κατάφερα και όλοι οι κόποι όλων αυτών των ετών απέδωσαν καρπούς. Γύρισα με δυο μετάλλια… ασφαλώς συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Θα κάνω τα πάντα, μαζί με τη γυναίκα μου που αγωνιζόμαστε μαζί για να κερδίσουμε και άλλα μετάλλια. 

Μου ασκήθηκε ψυχολογική βία και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα των ζευγαριών. Μόλις την προηγούμενη μέρα είχα κερδίσει το ατομικό αγώνισμα. Αγωνιζόμουν 8 μέρες συνεχόμενα και το να γίνεται αυτό, να μου ασκείται εμένα ψυχολογική βία μετά από τόσα χρόνια πορείας, με τόσες νίκες, τόσα μετάλλια, τόσες διακρίσεις, αυτό το πράγμα λίγο πριν τον αγώνα είναι απαράδεκτο. Ζητάω την απομάκρυνση αυτού του ανθρώπου γιατί δεν είναι δυνατόν να γυρίζω πίσω με δυο μετάλλια και να μη μπορώ να το χαρώ” ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και συνέχισε,

“Τις νύχτες δε κοιμόμουν, σκεφτόμουν το τι είχε γίνει και τι θα γίνει μετά από αυτό. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά αυτή είναι η αλήθεια, τραγουδούσα από μέσα μου το αγαπημένο τραγουδάκι της κόρης μου, το “πλάθω κουλουράκια” για να μπορώ να ησυχάζω σκεπτόμενος το χαμόγελό της. 

Ευτυχώς που ήμασταν οι δυο μας, γιατί όταν έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή, τον έχεις απόλυτη ανάγκη. Δε μπορώ να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό όχι μόνο για μένα αλλά και για τους επόμενους. Δε φοβάμαι κανέναν γιατί έχω όλο το δίκιο με το μέρος μου, νομίζω ότι μου αξίζει μετά από όσα έχω κάνει να πηγαίνω σε διοργανώσεις και να χαίρομαι και όχι να φοβάμαι. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Να φάω και ξύλο; Δε μπορώ άλλο να βασανίζομαι, δε το αξίζω. Ζητάω απλά να επιλυθεί ο εφιάλτης που περνάω. Δε μασάω και δε θα σταματήσω….”.

Δες παρακάτω τη συγκλονιστική εξομολόγησή του.

Read More

And More