Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Ο Κούγιας έχει χαντακώσει τον Λιγνάδη – Τον βλέπω βαθιά στη φυλακή»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις που παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ότι δικογραφία δεν έχει σχηματιστεί.

Το πρωί της Πέμπτης 17/3 ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είναι η δεύτερη φορά που διαπιστώνουμε ότι ακόμα στην Ελλάδα η Ελευθεροτυπία μας δίνει τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε και μερικά πράγματα θα πρέπει να τα παίρνουνε όλοι πολύ σοβαρά. Εγώ σας είχα πληροφορήσει ότι υπάρχει ένα κύμα συμπαράστασης σε ανθρώπους που δεν πρέπει να αισθάνονται απροστάτευτοι». 

«Σήμερα όμως, ήθελα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Γνώμη μου είναι ότι ο κ. Κούγιας κάνει πολύ μεγάλο κακό στον πελάτη του, Δημήτρη Λιγνάδη, με τη στάση του αυτή. Ο κ. Κούγιας θέλει να πει ότι αν έγιναν κάποιες συναντήσεις μεταξύ δύο ανθρώπων ήταν αποτέλεσμα συνεννόησης και συναίνεσης, φοβάμαι ότι αν η γραμμή του είναι η περιφρόνηση, η γελοιοποίηση, η ειρωνεία, οι απειλές και το bulling, αυτό δίνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα για τον πελάτη του», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Αυτά τα χαρακτηριστικά πλησιάζουν πιο πολύ προς βιασμό, παρά προς συνεύρεση για πλάκα και ευχαρίστηση. Φοβάμαι ότι ο κ. Κούγιας έχει ήδη χαντακώσει τον πελάτη του και αν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον κ. Λιγνάδη θα πρέπει να τον αλλάξουν. Αμφιβάλλω αν ο Δημήτρης Λιγνάδης θα χρησιμοποιούσε τέτοιου είδους ορολογία για αυτές τις κατηγορίες των ανθρώπων.  Αν οι δυο τους συμφωνούν για αυτό το ταγκό για δύο, τον Δημήτρη Λιγνάδη τον βλέπω πολύ βαθιά στη φυλακή», κατέληξε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος. 

Read More

And More