Γρηγόρης Βαλτινός: Η σπάνια εξομολόγηση για την σχέση με τον πατριό του – «Η σχέση μας ήταν κακή, δεν είχα πατρικό πρότυπο»

Για τη σχέση με την μητέρα του αλλά και τον πατριό του τον οποίο όπως είπε σπάνια φώναζε “μπαμπά” μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός στη συνεντευξη που παραχώρησε στο “Στούντιο 4”.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έλειπε το πατρικό πρότυπο από τη ζωή του καθώς οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν μόλις ενός έτους ενώ παρόλο που η μητέρα του έκανε μια άλλη σχέση ποτέ δεν μπόρεσε να δει αυτόν τον άνθρωπο ως πατέρα του.

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της και με μεγάλωσε ωραία. Με μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα. Είχαν χωρίσει όταν ήμουν μικρός, ήμουν μόλις ενός έτους. Χωρίσανε παρότι ήταν σπάνιο εκείνη την εποχή… Ήταν αυτόνομη, δούλευε. Μετά από λίγο έκανε μια άλλη σχέση. Μεγάλωσα με τον πατριό μου. Η μητέρα μου με στήριζε και με έκρυβε από τον πατριό μου, δεν του είπαμε καν ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Έδωσα στη Νομική στην οποία φρόντισα να μην περάσω γιατί θα με ανάγκαζαν να σπουδάσω Νομική…

Όταν τέλειωσα το σχολείο έδωσα στο Εθνικό και στον Κουν. Στον πατριό μου λέγαμε ότι πήγα σε κάποια σχολή Τέχνης και με κοίταγε με απορία. Με ρώταγε τι θα κάνω και του έλεγα ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα… Η μάνα μου ένιωθε πολύ περήφανη που συνέβαλε σε αυτό το πράγμα. Η σχέση μου με τον πατριό μου ήταν από κακή εώς αδιάφορη. Ήμουν ένα παιδί συνεσταλμένο, τρομαγμένο ίσως επειδή δεν είχαν την άνεση του να έχω ένα αντρικο πρότυπο που να μπορώ να του μιλήσω. Με μεγάλη δυσκολία τον φώναζα μπαμπά κι αυτό σπάνια αλλά δε μου το ζήτησε και ποτέ» είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Read More

And More