«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Σύσσωμη η ομάδα της σειράς στο θέατρο για να τιμήσει τη σκηνοθέτιδα της σειράς!

Οι σχέσεις τους και εκτός γυρισμάτων είναι πολύ φιλικές και αυτό φαίνεται. Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Αλκμήνη και απόλαυσαν την παράσταση «Οι εξόριστοι» που σκηνοθετεί η Βίκυ Μανώλη με τον Αστέρη Πελτέκη.

Η Βίκυ Μανώλη που υπογράφει τη σκηνοθεσία και στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» (μαζί με τον  Λίνο Χριστοδούλου) υποδέχτηκε με χαρά όλους τους φίλους και τους συνεργάτες της στο θέατρο. Ανάμεσά τους ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, ο Κώστας Καζανάς, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιάννης Αθητάκης και πολλοί ακόμη.

Μάρα Δαρμουσλή, Ντόρα Μακρυγιάννη, Γιάννης Αθητάκης, Βίκυ Μανώλη, Αντώνης Βλοντάκης

Μαριάννα Τουμασάτου, Βίκυ Μανώλη, Νίκος Ορφανός

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το βραβευμένο έργο του Γιάννη Παπάζογλου «Εξόριστοι» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Βίκυς Μανώλη και Αστέριου Πελτέκη στο Θέατρο Αλκμήνη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 20 Ιανουαρίου.

Θέματα όπως ο πόλεμος και οι πληγές που ανοίγει, η εξορία από τον τόπο σου, η βία και η αδικία που βιώνεις απλώς γιατί ‘δεν έχεις χαρτιά και άρα δεν υπάρχεις’, η απογοήτευση από ματαιωμένα όνειρα, η μοναξιά που σε μετατρέπει εξόριστο στις σχέσεις σου, αναδεικνύονται από τον συγγραφέα μέσα από τους χαρακτήρες του έργου του. Βαθιά αντιρατσιστικό, μέσα από ένα σύμπλεγμα ενοχών, στέκεται απέναντι στην αστυνομική βία ενώ οι τύψεις και οι ενοχές διαρκώς παρούσες και βασανιστικές αποκαλύπτουν την μοναχικότητα των ηρώων.

Δύο άντρες που προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, ο ένας μετανάστης που κατηγορείται για φόνο που δεν έκανε κι ο άλλος αστυνομικός που κουβαλάει τη δύναμη της εξουσίας. Θα συναντηθούν σε μία αποθήκη και στην προσπάθειά τους το θύμα να σωθεί και η εξουσία να συλλάβει το θύτη, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ενοχές και τις μνήμες τους. Μνήμες που ξεπηδούν μέσα από τη γυναίκα του καθενός, δυο γυναίκες που αποτυπώνονται σε ένα πρόσωπο, μιας μετανάστριας και της γυναίκας του αστυνομικού. Εικόνες μνήμης και πραγματικότητας σε συνεχή εναλλαγή θα διαμορφώσουν το πλέγμα των σχέσεων και των συναισθημάτων σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι χαρακτήρων.

Δες φωτογραφίες:

Αντώνης Βλοντάκης, Βίκυ Μανώλη, Ντόρα Μακρυγιάννη

Μάρα Δαρμουσλή, Αστέριος Πελτέκης

Μαριάννα Τουμασάτου, Αντώνης Βλοντάκης

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη

Νίκος Ορφανός, Σοφία Μανωλάκου, Αστέριος Πελτέκης, Βίκυ Μαραγκάκη

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Θάνος Κοντογιώργης, Αλέξανδρος Σταύρου

Σοφία Παναηλίδου, Κώστας Καζανάς

Μάρα Δαρμουσλή, Αστέριος Πελτέκης, Βίκυ Μανώλη, Στράτος Τζώρτζογλου, Θάνος Κοντογιώργης, Μαρκέλλα Γιαννάτου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164