H αδελφή της 13χρονης που ξυλοκόπησαν άγρια στη Λαμία, στο ΤLIFE: “Τη δάγκωσαν στο πρόσωπο! Είναι σε σοκ”

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λαμία ο άγριος ξυλοδαρμός της 13χρονης μαθήτριαςΣύμφωνα με την οικογένεια της ανήλικης, ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία από 17χρονα κορίτσια! Ο κόσμος της Λαμίας είναι σοκαρισμένος από τις απίστευτες σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν  στο κέντρο της πόλης τους. Η μικρή νοσηλεύεται τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομειο.

Η αδελφή της άτυχης 13χρονης  που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε  άγρια από ανήλικες, μίλησε στο ΤLIFE για το απίστευτο περιστατικό  βίας που της  συνέβη  και η περιγραφή της συγκλονίζει!

” Όλα έγιναν τη  Δευτέρα το απόγευμα,αυτή τη στιγμή εγώ είμαι στο νοσοκομείο, η αδελφή μου δεν έχει βγει ακόμη από το νοσοκομείο… σκέψου!

-Είναι σοβαρά χτυπημένη; Έχει τις εκδορές , είναι χτυπημένη φοράει κολάρο, έχει δαγκωματιά στο πρόσωπο,την έχουν δαγκώσει στο πρόσωπο…

-Σας μίλησε η αδελφή σου;  Ναι τώρα έχει υποστεί ένα σοκ , βασικά την έχουν βομβαρδίσει με μηνύματα τα παιδιά και τη ρωτάνε και έχει υποστεί ένα σοκ αυτή τη στιγμή ,στεναχωριέται και για το μετά.. Είναι 13 χρονών είναι λογικό, δεν μπορεί να καταλάβει την κατάσταση..

-Τι σας είπε πώς άρχισε αυτός ο καβγάς; Αυτό γινόταν επί μια εβδομάδα σχεδόν! Η παρέα αυτή, ήταν τρεις κοπέλες, η μία έλεγε λόγια για την αδελφή μου… Όταν πήγε η αδελφή μου και της είπε “γιατί λες για μένα”,  αυτή άρχισε να τη χαστουκίζει και μετά ξεκίνησε το σκηνικό..

Τη χτυπούσαν και οι τρεις κοπέλες; Ναι και οι τρεις κοπέλες…

-Τα κορίτσια τα ήξερε η αδελφή σου  Όχι μόνο φατσικά.

-Πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με την αδελφή σου;
Όχι δεν πάνε είναι μεγαλύτερες

-Πού τις βλέπει ;
Είναι μεγαλύτερες η αδελφή μου είναι 13 και αυτές 17 σχεδόν 18.
-Άρα γνωρίζονται από την περιοχή  Ναι ήμαστε μικρή κοινωνία εδώ..

-Της είχαν δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα στο παρελθόν;
Όχι είναι μια εβδομάδα τώρα, δέκα μέρες που της έλεγαν μη σε πετύχουμε , η αδελφή μου δεν έδινε σημασία δεν μου έλεγε και μένα κάτι
-Για ποιο λόγο της έλεγαν “μη σε πετύχουμε” ;
Αυτά είναι λογομαχίες, παιδιά είναι , δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος…

-Οι γιατροί τι σας λένε ;
Εμείς περιμένουμε τις εξετάσεις και ίσως πάρει εξιτήριο και σήμερα. Πονάει βέβαια στα πλευρά, από τα χτυπήματα ,θα μπορούσε να είναι και χειρότερα γι’αυτό και εμείς δημοσιοποιήσαμε το θέμα. Τι έπρεπε να δω την αδελφή μου σε καροτσάκι για να το κάνω”;

Άκουσε τη συγκλονιστική μαρτυρία της, στο TLIFE

Read More

And More