H… εξαφανισμένη Tζένη Ιωακειμίδου είναι έγκυος κι ετοιμάζεται για γάμο – Στο TLIFE οι γονείς της!

Η όμορφη ηθοποιός, μπορεί να απέχει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας και να ζει στο εξωτερικό αλλά είναι πολύ ευτυχισμένη!

Η αυλαία για την Τζένη Ιωακειμίδου έπεσε το 2008 με την παράσταση του έργου του Γουίλι Ράσελ «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», στην οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Εκείνη, την περίοδο και τους για δικούς της λόγους πήρε τη μεγάλη απόφαση να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη της. Ακόμα και άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις δεν γνώριζαν τι ακριβώς της συμβαίνει τουλάχιστον για δύο χρόνια, μέχρι που είχε μιλήσει η ίδια.

Σημασία έχει ότι η Τζένη σήμερα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη, στο πλευρό ενός αξιόλογου άντρα και περιμένουν σε λίγους μήνες να γεννηθεί ο καρπός του ερωτά τους. Το TLIFE επικοινώνησε με τους γονείς της Τζένης και μίλησαν γι’αυτή την ευτυχισμένη περίοδο της κόρης τους.

Αρχικά επιβεβαίωσε ο πατέρας της την εγκυμοσύνη της Τζένης στο TLIFE και στη συνέχεια μιλήσαμε με τη μητέρα της, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη: “H Τζένη είναι έγκυος με έναν Αμερικανό μεγαλοδικηγόρο, από το Μανχάταν. Προς το παρόν είναι στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ταξιδέψει αν δεν μπει στον έκτο μήνα. Γενικά δεν θέλει τη δημοσιότητα, πάντα ήταν και χαμηλών τόνων, δεν έχει και νόημα. Αυτή την περίοδο δεν εργάζεται ώστε να έχει και να προβάλλει κάτι… Έχει κάνει πολύ ωραίες δουλειές, αλλά δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω εγώ γι’αυτό”

Έχει γνωρίσει τον σύντροφο της Τζένης;
“Ασφαλώς! Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Φοβερά αξιόλογος. Μαζί με τη Τζένη είναι από το 2008 κι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Το κεφάλαιο της Τζένης με την ηθοποιία στην Ελλάδα έχει κλείσει. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι η Τζένη είναι έγκυος, είναι πολύ ευτυχισμένη. Το ήθελαν και οι δύο πάρα πολύ και είναι πολύ χαρούμενοι.

Το φύλο του μωρού:
“Ο γιατρός τους έχει πει αγοράκι... Για να δούμε! Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η Τζένη είναι ευτυχισμένη κι έχει έναν αξιόλογο άνθρωπο διπλα της. Την αγαπώ πολύ και είναι πολύ καλά!”

H Tζένη αυτή την περίοδο έχει επιστρέψει στο ξανθό χρώμα των μαλλιών της και όπως είναι φυσικό έχει πάρει κάποια κιλά από την εγκυμοσύνη. Πρόσφατα μάλιστα εθεάθη να πίνει καφέ στο Κολωνάκι με φίλους της κι έδειχνε πολύ ευτυχισμένη.

Read More

And More