H Ελεονώρα έγινε νονά! Βάφτισε χθες την ανηψιά της στην Κεφαλονιά ! Δες φωτογραφίες!

Η Ελεονώρα μετά από κουμπάρα του αγαπημένου της φίλου μακιγιέρ Πάνου Καλλίτση, έγινε χθες και νονά! Βάφτισε την αγαπημένη της ανηψιά η οποία πλέον θα πρέπει να διαλέξει αν θα την αποκαλεί θεία ή νονά!

Η βάφτιση έγινε το Σάββατο, στον Αη Γιάννη Διμηνίστρας, στην Έρισσο Κεφαλονιάς, και όπως θα δεις στις φωτογραφίες του kefaloniapress, οι γονείς της μικρής, η νονά Ελεονώρα αλλά και όλη η οικογένεια έλαμπαν από χαρά και ευτυχία.

Η Ελεονώρα, προτίμησε να φορέσει total white look, φλατ πέδιλα, ενώ κάλυψε με ένα λευκό μαντήλι το μαλλί της, αφήνοντας ένα μυστήριο για το πως θα είναι τα μαλλιά της όταν θα επιστρέψει στην εκπομπή. Πάντως όπως έγραψε στο twitter της απευθυνόμενη στην Σίσσυ Χρηστίδου, σκέφτηκε μήπως τα βάψει κόκκινα!

Το δαντελένιο φόρεμα με vintage στοιχεία, το σχεδίασε η Λένα Κατσανίδου, ενώ η μικρη νεοφώτιστη, φόρεσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα με τη νονά της, αλλά σε… μικρογραφία! Η μικρή μάλιστα πήρε το όνομα της γιαγιάς της Μαρίας.

Μετά τη βάφτιση στο πάρτυ που ακολούθησε η Ελεονώρα έγραψε στο twitter της με το γνωστό της χιουμορ:

“Έβαλα “παντού” μπόλικο λάδι. Να βγει μια femme fatale, γύνιο αράχνη! Λίγο μετά, η μικρή ζήτησε να πιει από το ποτό μου. Βότκα. Έπιασε το λάδι!”

Να τους ζήσει!

Δες φωτογραφίες

Read More

And More