H… επανένωση του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου τι ποσοστά τηλεθέασης έφερε στο Mega;

Μετά τον θυελλώδη καβγά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Μάρκου Σεφερλή και ύστερα κι από τον τεράστιο ντόρο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την τηλεοπτική ίιιιιιντριγκα να γνωρίζει και πάλι μέρες δόξας λαμπρές, έχει σήμερα ενδιαφέρον να δει κανείς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε χθες το “Mega με μία”.

Ναι, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς το τι ποσοστά τηλεθέασης κατάφερε να κερδίσει το πρωινό του Mega χθες, την megaλη μέρα της επιστροφής στο πλατό του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της… επανένωσής του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Από χθες οι δύο άνδρες κάθονται ξανά στον ίδιο καναπέ, μιας και αποφάσισε – έστω και με χρονοκαθυστέρηση ενός 24ωρου – η διοίκηση του Mega να πάρει θέση σε όσα ανεκδιήγητα λάμβαναν χώρα και να θυμίσει και στους δύο πως πάνω απ ΄όλα είναι επαγγελματίες και πως πρέπει κανονικά να κάνουν την δουλειά τους, γιατί η εκπομπή δεν είναι… τσιφλίκι κανενός.

Ετσι ,λοιπόν, χθες το “Mega με μία” έλαβον στο γενικό σύνολο 18,4% και 21,8% στο νεανικό κοινό. Ποσοστά τηλεθέασης τα οποία κλείνουν το άνοιγμα της ψαλίδας, όμως, κατ ΄ουσίαν είναι στη καλύτερη περίπτωση μέτρια, αν σκεφτεί κανείς τον σάλο που προκλήθηκε.

Το “Πρωινό” από την άλλη μεριά έκανε 21,8% στο σύνολο και 18,8% στα νεανικά κοινά.

Τέλος, να σου πω, ότι λόγω της έντονης επικαιρότητας, η Πόπη Τσαπανίδου κράτησε στο Live U το 13,5% των τηλεθεατών.

Read More

And More