H Γιώτα Νέγκα παραδέχεται στο TLIFE ότι έχει “ανοιχτούς λογαριασμούς”

Η Γιώτα Νέγκα δεν χρειάζεται συστάσεις. Η φωνή της έχει γίνει πολλές φορές η καλύτερή μας “φίλη” αφού μέσα στα τραγούδια της έχουμε αναγνωρίσει στιγμές από τη δική μας ζωή. Μία τέτοια θα βρούμε σίγουρα και στους “Ανοιχτούς λογαριασμούς” που είναι το νέο της τραγούδι. Κι εκείνη έχει μερικούς από αυτούς, επιβεβαιώνοντας ότι πάντα τραγουδάει την αλήθεια της! Συναντιέται ξανά καλλιτεχνικά με τον Θέμη Καραμουρατίδη που υπογράφει τη μουσική και τον Οδυσσέα Ιωάννου που υπογράφει τους στίχους και μας ταξιδεύουν μουσικά… ως τη “Τζαμάϊκα”.

Η “Τζαμάϊκα”, στην περίπτωσή μας, είναι η νέα ταινία του Ανδρέα Μορφονιού που μιλάει για ακριβώς “αυτούς τους ανοιχτούς λογαριασμούς που αξίζει να πληρώνονται στην ώρα τους, πριν τα χρωστούμενα μείνουν για πάντα υπόλοιπο”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμηνεύει το βασικό τραγούδι και μίλησε στο TLIFE με αφορμή αυτή της την κινηματογραφική συμμετοχή. Πριν διαβάσεις τι μας είπε πάτα play να ακούσεις το τραγούδι!

Τι σας φέρνει στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη “Τζαμάικα”;
Γέλια εκδρομές αθωότητα και ανακάλυψη καινούριων κόσμων. Η Τζαμαϊκα με πάει στην εφηβεία μου και στην υποψία της ενηλικίωσης!

Πώς είναι σαν εμπειρία να δίνεις τη φωνή σου για το τραγούδι μιας ταινίας;
Η αλήθεια ειναι πως το τραγούδι είχε γραφτεί απο τον Θέμη Καραμουρατιδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου πριν ζητηθεί να μπει στην ταινία. Όταν πήγα στο στούντιο να το τραγουδήσω προσπαθούσα να φανταστώ την σκηνή που θα έντυνε και ένοιωθα πως θα ειναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική στιγμή, γιατί ειναι ένα πολύ σπουδαίο λαϊκό τραγούδι με καθαρό λόγο και υπέροχη μουσική. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε την φαντασία μου και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

Άλλη μία συνεργασία με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου. Έπαιξε ρόλο ότι υπογράφει το τραγούδι για να πείτε το “ναι”;
Ο Θέμης και ο Οδυσσέας μου έχουν χαρίσει πολλά τραγούδια αγαπημένα και σε μένα και στον κόσμο και ξέρω οτι μοιραζόμαστε κοινή ματιά. Ήμουν σίγουρη οτι και αυτό το τραγούδι θα ήταν της καρδιάς μου ετσι το “ναι” ήταν αυτονόητο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν για άλλη μια φορά πάνω από τις προσδοκίες μου και με γέμισε χαρά και συγκίνηση.

Έχετε “Ανοιχτούς λογαριασμούς” στη ζωή σας;
Όλοι έχουμε νομίζω… ακόμα κι όταν θεωρούμε πως τους κλείσαμε!

Αγαπάτε το σινεμά; Θα την βλέπατε την ταινία αν δεν είχατε κι εσείς συμμετοχή;
Αγαπώ πολύ το σινεμά και ιδίως το ελληνικό που τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει εκπληκτικές ταινίες. Και βέβαια θα την έβλεπα ανεξάρτητα απο την συμμετοχή μου η οποία μου δίνει και ιδιαίτερη χαρά γιατί βρέθηκα ανάμεσα σε φίλους που μου χάρισαν ωραίες στιγμές και εμπειρίες.

Τι άλλο περιμένουμε από εσάς επαγγελματικά τους επόμενους μήνες;
Στα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια ειναι η παράσταση του χειμώνα στο Passport Κεραμεικός που θα ειναι λίγο διαφορετική…

Η «Τζαμάικα» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 21 Δεκεμβρίου σε διανομή Feelgood Entertainment.

Κράτα το

Read More

And More