H ηθοποιός του Beverly Hills με την πανέμορφη κορούλα της! Την αναγνωρίζεις;

Η μικρή Georgia είναι μόλις τεσσάρων μηνών αλλά έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις… O λόγος για την κόρη της Rebecca Gayheart και του Εric Dane.

H Rebecca Gayheart, για όσους δεν θυμούνται, τη γνωρίσαμε κυρίως από την αξέχαστη σειρά “Χτυποκάρδια στο Beberly Hills” που υποδιόταν την Antonia Marchette, σύντροφο του Luke Perry (Dylan).

Doting mother: Former Ugly Betty star Rebecca kept a close eye on her four-month-old baby as she ensured she had everything she needed

Kαι ο μπαμπάς της μικρής όμως πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy και είναι ο γιατρός που γοητεύει τους πάντες. Το κοριτσάκι ήταν ντυμένο με vintage στυλ και κέρδισε τις εντυπώσεις στο πάρκο του Beverly Hills που το πήγε η μαμά του.

Wrapped up: Georgia wore an unusual vintage-style outfit, complete with a super-cute knitted hat for the afternoon
Wrapped up: Georgia wore an unusual vintage-style outfit, complete with a super-cute knitted hat for the afternoon
Η Rebecca δεν άφηνε από κοντά της τη μικρή στιγμή, εκτός από κάποια λεπτά που ξέκλεψε για να δει και την δύο ετών κορούλα της, Billie που έπαιζε σε κοντινή απόσταση.

Look at that mop! As Georgia got a little too warm, Rebecca took off her hat to reveal a mop of blonde curls

Mόλις γεννήθηκε και η δεύτερη κορούλα τους ο εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε: “Η Βillie είναι ενθουσιασμένη που έχει μια αδερφούλα και o Dane ετοιμάζεται να ζήσει σ’ένα σπίτι γεμάτο κυρίες!”

Busy bee: Rebecca also kept a close eye on her two-year-old daughter Billie, who was playing in the sandpit nearby

Τα κοριτσάκια μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους και είναι πανέμορφα. Και πώς να μην είναι όταν οι γονείς τους έχουν αυτή την εμφάνιση;

H Rebecca την εποχή που έπαιζε στο Beverly Hills.

Read More

And More