H Καλομοίρα… και η κυρία πεθερά!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε η Καλομοίρα και ξεσήκωσε το κοινό με το νάζι και τη χάρη της. Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων τηλεθεατών μίλησε στο “Αξίζει να το ζεις!” για τον έγγαμο βίο, τη ζωή της στην Αμερική, τη σχέση της με την πεθερά της και τις δουλειές του σπιτιού.

“Μου αρέσει όπως είναι τώρα η ζωή μου με τον Γιώργο. Είναι ωραίο να είσαι η γυναίκα του σπιτιού και να φροντίζεις τον άντρα σου. Αυτό είναι το καλύτερο όταν είσαι γυναίκα και έχεις τον έλεγχο του σπιτιού και ασχολείσαι με όλα. Εγώ έβλεπα την μαμά μου και την αδελφή μου και ήθελα να κάνω το ίδιο”, είπε χαρακτηριστικά η γλυκιά Καλομοίρα.
Στην ερώτηση αν μπορεί να συνδυάσει την οικογένεια με την καριέρα, η ίδια ανέφερε ότι αν υπάρχει καλή οργάνωση, όλα γίνονται: “Λατρεύω το τραγούδι και αυτό που κάνω, αλλά η οικογένεια προέχει. Αν υπάρχει καλή οργάνωση όλα γίνονται. Η οικογένειά μου είναι προτεραιότητα και μετά η καριέρα. Εξάλλου δεν είναι καλό να είσαι συνέχεια στα φώτα της δημοσιότητας. Χρειάζεται να έχεις την οικογένειά σου και τις άλλες ασχολίες σου, για να χαλαρώνεις. ¨Ετσι κι εγώ κάθε φορά που έρχομαι και νιώθω πιο ολοκληρωμένη και έτοιμη”.
Όσον αφορά τη σχέση της με την πεθερά της, η Καλομοίρα αποκάλυψε ότι την αποκαλεί πλέον μητέρα. “Στην αρχή την φώναζα πεθερά, αλλά μόλις με ακούσε η μαμά μου, μου είπε ότι δεν είναι ωραίο και πλέον την φωνάζω “μητέρα”. Αν και τους γνωρίζω χρόνια και τους αγαπώ δεν είχα σκεφτεί να τους φωνάζω όπως τους γονείς μου. Αλλά το έκανα μια φορά και από τότε όλα καλά”, είπε.
Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύεται με το μαγείρεμα και τις δουλειές του σπιτιού, αλλά προσπαθεί και είναι σίγουρη πως θα τα καταφέρει. Ωστόσο, η ίδια αρνείται να πάρει κάποια γυναίκα για να την βοηθά στις δουλειές του σπιτιού. “Δεν έχω καμιά γυναίκα να με βοηθά στις δουλειές του σπιτιού. Πρώτα θα πάρει η μαμά μου γυναίκα και μετά εγώ!”
Δες το video:

Read More

And More