H. Ματιάμπα: Το Dancing, το ατυχές σχόλιο της Σ. Σταμάτη και ο έρωτας!

Τον βλέπουμε κάθε Κυριακή στο Dancing With The Stars ενώ παράλληλα εμφανίζεται με τον Μύρωνα Στρατή στο Σταυρό του Νότου. Και παρ’ όλο που μας πρωτοσυστήθηκε σαν τραγουδιστής, φέτος ο Ησαϊας συζητιέται πολύ και για άλλους λόγους. Όπως τις επιδόσεις του στον χορό. “Μοιάζει με νταλίκα που χορεύει” είχε πει γι’ αυτόν πρόσφατα ο Πέτρος Κωστόπουλος. Πώς αντιμετωπίζει, όμως, εκείνος όλα αυτά;

“Πήγα στην πρωινή εκπομπή του Πέτρου και μπορώ να σου πω, αν δεν το είδες, ότι με ζύγισε στον αέρα. Βασικά, εγώ ήθελα να μπω επάνω σε πατίνια και να ήμουν κρυμμένος μέσα σε μία κούτα, όπου απ’ έξω θα έγραφε «ψυγείο-καταψύκτης!» (γελάει). Με χιούμορ το είπε ο Κωστόπουλος, δεν είχε διάθεση, νομίζω, να με προσβάλει. Από την άλλη, όμως, να σου πω κάτι; Ο κάθε παρουσιαστής πληρώνεται για να κάνει σχόλια. Να λέει τα θετικά, τα αρνητικά ή τελοσπάντων, ό,τι πιστεύει εκείνος. Αν δεν το κάνει, θα απολυθεί γιατί θα είναι ακατάλληλος. Οι παρουσιαστές πληρώνονται για να μιλάνε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να τα παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά όλα πια…”, λέει εκείνος.

Και μετά το σχόλιο του Πέτρου Κωστόπουλου ήρθε και αυτό της Σάσας Σταμάτη η οποία μίλησε για το… μόριό του στον αέρα, αποκαλώντας το “βουβαλίσιο”.
“Ένιωσα αμήχανα και άβολα, δεν ήξερα τι να πω… Νομίζω ότι ήταν ένα άστοχο σχόλιο, κάτι που δεν έπρεπε να πει. Ήταν εντελώς άκυρο και ξεκάρφωτο. Δεν με πρόσβαλε, τον εαυτό της μπορεί να πρόσβαλε με αυτό που είπε, όχι εμένα. Αλλά θεωρώ ότι δεν είχε κανένα λόγο να το πει. Ίσως να έκανε χιούμορ”, σχολίασε εκείνος στην συνέντευξή του.

Ο Ησαϊας Ματιάμπα και ο έρωτας!
Αν και δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του και την ερωτική του ζωή, η σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, όμως, ζουν χωριστά και ο Ησαϊας μεταξύ άλλων δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να ερωτευτεί!

“Όχι, δεν είμαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο! Και να ήθελα, δηλαδή, δεν προλαβαίνω καθόλου. Έχω ένα πρόγραμμα, εντελώς τρελό, που δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο. Πάντως, αν έρθει ένας έρωτας, θα προσπαθήσω να τον ζήσω”.

Στην ερώτηση, πάντως, αν έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα, ο ίδιος απαντά θετικά, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πρόκειται για την Αθηνά Οικονομάκου: “Τι είναι «απόλυτος έρωτας»; Να εξαρτάσαι συναισθηματικά από τη σύντροφό σου και να σου βγάλει την ανάγκη να κάνεις οικογένεια, κάποια στιγμή, μαζί της; Αυτό ναι, το έχω νιώσει και μάλιστα πολύ έντονα. Δεν είμαστε μαζί πια με αυτήν την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει”.

Τέλος, δηλώνει σχεσάκιας και λέει πως προτιμά να είναι με μια σύντροφο παρά μόνος του.

Read More

And More