H Ν. Παλαιτσάκη στο ΤLIFE για το ΑLTER και την κόντρα με τη Β. Λόη

Για το τέλος της συνεργασίας της με το Alter, την απόφαση της να μην συνεχίσει στο πάνελ της εκπομπής μεσημεριανό X-Press και για την κόντρα με τη Βάσια Λόη μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη στο TLIFE.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει πως ο ρόλος της στα τηλεοπτικά πάνελ έχει τελειώσει και οτι εκείνη δεδομένου ότι λήγει και το συμβόλαιό της με το Αlter στο τέλος Ιουλίου, αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία τους. “Για μένα ο κύκλος της συμμετοχής μου ως “μέλος πάνελ” έχει κλείσει. Σημασία έχει να εξελίσσομαι και να μην επαναλλαμβάνομαι, γι’ αυτό και επέλεξα να μην συνεχίσω”, λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας του σκληρού ανταγωνισμού. Ωστόσο, αναφέρει πως θεωρεί ότι οι εκπομπές όπως αυτή που ήταν πέρσι βρίσκονται πλέον στη δύση τους κι αυτό είναι και ο λόγος που αποχωρεί. “Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο προιόν έχει ήδη κουράσει το τηλεοπτικό κοινό. Επιχειρήσαμε να το διαμορφώσουμε σε μια διαφορετική κατέυθυνση. αλλά δεν θεωρώ μόνο τα νούμερα επιτυχία. Επιτυχία θα ήταν να εξελιχθεί όλη η ζώνη”, σημειώνει η Νανά Παλαιτσάκη.

Για την κόντρα της με τη Βάσια Λόη αναφέρει το εξής: “Κόντρα δεν υπήρχε επί της ουσίας. Δεν είμαστε φίλοι είμαστε συνεργάτες,. Στο πλαίσιο της συνεργασίας υπήρξαν αρκετές διαφωνίες”.

Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια λέει πως δεν θα είναι σε πάνελ. “Δεν θα είμαι σε πάνελ του χρόνου”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Η ίδια λέει πως θα συνεχίζει να γράφει τη στήλη “ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ” και ότι άμεση προτεραιότητα της είναι να ξεκουραστεί. “Θα ξεκουραστώ και θα ηρεμήσω το μυαλό μου και από Σεπτέμβρη βλέπουμε”, υπογραμμίζει.

Read More

And More