H ΟΠΑΠ μετατρέπει τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών σε μία διαδρομή προσφοράς!

Ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών μετατρέπεται σε «Διαδρομή Προσφοράς» από την ΟΠΑΠ που στηρίζει και φέτος ως Μέγας Χορηγός, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις.

Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, συνδέει το σπουδαίο αθλητικό γεγονός με το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που αναπτύσσει. Ο Μαραθώνιος της Αθήνας θα αποτελέσει μια γιορτή όχι μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς αλλά για ολόκληρη τη χώρα καθώς κάθε βήμα μετράει και οδηγεί στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων.

Με τη συμμετοχή όλων μας η ΟΠΑΠ ανακαινίζει τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού». Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι μονάχα ένα μικρό “βήμα” για σένα που είναι σίγουρα όμως ένα μεγάλο “βήμα” για τα παιδιά! Κατέβασε σήμερα το app «Διαδρομή Προσφοράς» για να συνεισφέρεις κι εσύ με τα δικά σου βήματα.

Αναλυτικά για το app «Διαδρομή Προσφοράς»

H ΟΠΑΠ μέσω της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς», την οποία μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου ή να επισκεφτείς στο σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr », δίνει σε όλους τη δυνατότητα να μετρούν καθημερινά τα βήματα που πραγματοποιούν και τα μετατρέπει αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση για το έργο της ανακαίνισης των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό βημάτων και μόνο για κάθε download της εφαρμογής «Διαδρομή Προσφοράς» στο κινητό, η ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ευρώ για το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο.

Την ίδια ώρα, μπορείς να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις τη συμμετοχή σου στη δράση της ΟΠΑΠ μέσω των social media, καλώντας ακόμα περισσότερους να πάρουν μέρος στην διαδρομή προσφοράς για τα παιδιά. Αν είσαι από αυτούς που αγαπούν να ενημερώνουν το instagram, το facebook και το twitter τους με τις δραστηριότητές τους, τώρα θα έχεις έναν λόγο παραπάνω!

Η ΟΠΑΠ, μέσω της δράσης «Διαδρομή Προσφοράς» μέχρι και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου μας καλεί όλους να γίνουμε μέλος της ομάδας: Κατέβασε τώρα δωρεάν την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» στο κινητό σου. Επισκέψου τον σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr ». Πρόσθεσε τα βήματά σου και έλα να στηρίξουμε από κοινού την ανακαίνιση των νοσοκομείων. Γιατί το κάθε βήμα σου μετράει και κάνει τα παιδικά χαμόγελα να φωτίζουν!

Read More

And More