H Σ. Φειδά γυμνάζεται παίζοντας ρακέτες στη Μύκονο!

Μία ακόμα γυναίκα της εγχώριας showbiz έλαμψε δια της παρουσίας της στο νησί των ανέμων! Η Σίσσυ Φειδά, που όλο το χρόνο άλλαζε τα σπίτια και τις ζωές πολλών οικογενειών, ταξίδεψε μέχρι τη μαγευτική Μύκονο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Άλλωστε όπως ανέφερε και η ίδια πρόσφατα ”η Μύκονος είναι απ’ τα ωραιότερα νησιά του κόσμου, όχι μόνο της Ελλάδας! Και αν ξέρεις πού να πας, ακόμα και κόσμο αν έχει, περνάς ωραία, ήσυχα, ήρεμα, μια χαρά!”.

Το’ πε και το ‘κανε λοιπόν, η Σίσσυ, μιας και στις φωτογραφίες μπορούμε να την απολαύσουμε να παίζει ρακετούλες σε μια πιο έρημη κι απόμακρη παραλία της Μυκόνου.

Πρόσφατα η ίδια δήλωσε σχετικά με την εκπομπή του ALPHA στην οποία συμμετείχε: ”Θα δούμε, συζητάμε… Τον Σεπτέμβρη θα βγουν οι τελικές αποφάσεις, εμείς έχουμε μια εκπομπή που έχει αρκετά υψηλό μπάτζετ… Ξέρετε ότι τα πράγματα πλέον είναι αρκετά δύσκολα για όλους, η διάθεση είναι ναι να συνεχίσουμε, αλλά θα το δούμε τον Σεπτέμβρη!”, ενώ σχετικά με το αν είναι μόνη της ή με παρέα… στο νησί, η Σίσσυ Φειδά, είχε πει: ”Ε, εντάξει, τι πρέπει να κάνω, να το φωνάξω ότι έχω σχέση, ή ότι δεν έχω σχέση ή ότι είμαι με κάποιον; Είμαι μια χαρά, αυτό έχει σημασία, είμαι πολύ καλά!”.

…Έτσι, τα πρωινά η γνωστή αρχιτέκτονας χαλάρωνε κάνοντας ηλιοθεραπεία και παίζοντας ρακέτες κάτω από τον καυτό ήλιο ή βουτώντας μέσα στα καταγάλανα νερά του νησιού, ενώ τα βράδια περιπλανιόταν στα γνωστά Ματογιάννια. Βράδυ πρωί πάντως, κέρδιζε τις εντυπώσεις όλων με την εντυπωσιακή της σιλουέτα και το άψογο μαύρισμα.

Δες φωτογραφίες του TLIFE με τη Σίσσυ να επιδίδεται… στο αγαπημένο σπορ του καλοκαιριού!

Read More

And More