H σέξι πόζα της την έκανε μέλλουσα… βασίλισσα!

Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιτέλους «θα το πάρει το κορίτσι», την όμορφη συμφοιτήτριά του Κέιτ Μίντλτον, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της- πάντα αχόρταγης για ερωτικές ιστορίες γαλαζοαίματων – βρετανικής κοινής γνώμης. Και, όπως ήταν φυσικό, οι βρετανικές εφημερίδες έσπευσαν να «ξεθάψουν» από τα αρχεία τους μια αποκαλυπτική φωτογραφία, που δείχνει τη δεκαεννιάχρονη, τότε, μέλλουσα βασίλισσα… μόλις και μετά βίας ντυμένη, στην πασαρέλα μιας επίδειξης μόδας για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Πανεπιστήμιο Σεντ Αντριους, το μακρινό 2001.

Η γαργαλιστική φωτογραφία έχει όμως και ιστορικό ενδιαφέρον, αφού όπως λέγεται ο Γουίλιαμ θαμπώθηκε κυριολεκτικά εκείνη τη νύχτα με την Κέιτ, όταν την είδε να λικνίζεται φορώντας ένα αποκαλυπτικό διαφανές φουστάνι, που άφηνε να φαίνονται τα εσώρουχά της. «Ποπό, είναι καυτή!» ψιθύρισε ο πρίγκιπας στους φίλους του, σύμφωνα με όσα αυτοί δήλωσαν αργότερα στις εφημερίδες. Το βέλος του αόρατου έρωτα τρύπησε λοιπόν τη βασιλική καρδιά, και από τότε το ζευγάρι είναι μαζί- έστω και με μικρά διαλείμματα.

Εννέα σχεδόν χρόνια μετά την παράδοση του μελλοντικού βασιλιά στον κεραυνοβόλο έρωτα, ο κύβος ερρίφθη. Και τώρα σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος έχει εμπλακεί σε μια φρενίτιδα εικασιών γύρω από την ημερομηνία, τον τόπο και τις λεπτομέρειες της τελετής, προς τέρψιν φυσικά των αναγνωστών του. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων, που όπως προέκυψε είναι το ίδιο περίφημο ζαφείρι που χάρισε ο πατέρας του γαμπρού, διάδοχος Κάρολος, στην αδικοχαμένη Νταϊάνα.

Η σύγκριση με τον γάμο των γονέων του γαμπρού είναι αναπόφευκτη, αφού ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα παντρευτούν ακριβώς 30 χρόνια μετά τον «γάμο του (20ού) αιώνα». Η διαφορά στην προκειμένη περίπτωση έγκειται στο ότι ο Γουίλιαμ δεν είναι ακόμη επισήμως διάδοχος- επομένως οι επισημότητες θα είναι σχετικά λιγότερες.

Σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, ο γάμος θα γίνει μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου (για να είναι καλός ο καιρός και να επιτρέψει στα πλήθη να ξεχυθούν στους δρόμους) είτε στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ είτε στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, όπου είχε γίνει και ο γάμος του Καρόλου με την Νταϊάνα.
Το κόστος των τελετών αναμένεται να ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη και πολλοί έχουν αρχίσει από τώρα την γκρίνια: αν τα χρήματα θα καλυφθούν από τη βασιλική χορηγία ή αν θα τα πληρώσουν οι γονείς των μελλονύμφων. Και οι δύο συμπέθεροι είναι πάντως αρκετά πλούσιοι. Ο μεν Κάρολος εκτός από τη χορηγία έχει τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες, ο δε πατέρας της νύφης Μάικλ Μίντλτον είναι ένας πρώην πιλότος, προερχόμενος από τη μεσαία τάξη, που έκανε μεγάλη περιουσία πουλώντας μέσω ταχυδρομείου παιχνίδια και άλλα είδη για παιδικά πάρτι. Σύμφωνα πάντως με εκτιμήσεις των ειδικών, ο γάμος θα φέρει στη βρετανική οικονομία πάνω από 1 δισ. δολάρια, λόγω των εμπορικών και τουριστικών δραστηριοτήτων που θα προκαλέσει.

Read More

And More