H showbiz συνδύασε ψώνια και βόλτα στα βόρεια προάστια! [pics]

Στα βόρεια προάστια συγκεντρώθηκε πλήθος διασήμων και σε γνωστό εμπορικό κέντρο για τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος γνωστού brand στην Ελλάδα. Συγκεριμένα το opening του νέου καταστήματος γιορτάστηκε με ένα cocktail event με οικοδέσποινα την Roberta Armani και μουσικές επιλογές από την φημισμένη DJ και remixer Xenia Ghali.

Στο party παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι από τον χώρο των Media και διασημότητες μεταξύ των οποίων οι Άννα Βίσση και Τζένη Μπαλατσινού, οι διάσημοι μπασκετμπολίστες Zach August, Κωνσταντίνος Μήτογλου, Γιώργος Μπόγρης και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ μαζί με τις Τάμτα και Demy, influencers όπως οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Λία Μακρυγένη, Χρυσάνθη Κουρούπη, Νάνσυ Σπαθή, Ισμήνη Νταφοπούλου, Μαίρη Καλύμνου, Κωνσταντίνος Δανός και Δημήτρης Λαγιόπουλος φόρεσαν Armani Exchange για την περίσταση.

Άννα Βίσση

Το κατάστημα παρουσιάζει το καινούριο concept για το επαναλανσάρισμα του brand A|X, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αισθητική ενός σύγχρονου, βιομηχανικού υπόστεγου συντήρησης αεροσκαφών με υλικά προκαλούν δυνατούς συνειρμούς.

Δες τις φωτογραφίες

Τζένη Μπαλατσινού

Τάμτα

Demy

Roberta Armani με Demy

Κατερίνα Γκαγκάκη

Ισμήνη Νταφοπούλου

Χρυσάνθη Κουρούπη

Γιώργος Μπόγρης

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More