H Turkish Airlines εγκαινίασε το νέο CIP Lounge της! Δες φωτογραφίες

Η Turkish Airlines ολοκλήρωσε τα έργα ανακαίνισης και επέκτασης του νέου CIP Lounge της, τα οποία είχαν ξεκινήσει λόγω υψηλής ζήτησης, στο Αεροδρόμιο “Ατατούρκ”. Μάλιστα, λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε χθες για τον εορτασμό της έναρξης της ανανεωμένης CIP Lounge, προς τους επιβάτες της business class της Turkish Airlines, τους κατόχους καρτών Miles&Smiles Elite και Elite Plus, καθώς και τους κατόχους – μέλη των καρτών Star Alliance Gold. Το νέο CIP Lounge είναι πλέον ανοικτό για τους επισκέπτες του από σήμερα.

To lounge της THY, έκτασης 3.000 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στις Διεθνείς Αναχωρήσεις, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2.000 καθημερινούς επιβάτες, προσφέροντας ένα πλούσιο μενού από ζεστά και κρύα πιάτα. Παράλληλα, παρέχονται αρκετές ευκολίες και ανέσεις προς τους επιβάτες της Turkish Airlines, όπως είναι οι ιδιωτικές αίθουσες χαλάρωσης, ντους με προσωπικά είδη υγιεινής, δωμάτιο με παιχνίδια για τα παιδιά, καθώς και ιδιωτικοί χώροι για τα βρέφη, για όσους επιβάτες ταξιδεύουν με τα παιδιά τους.

Oι επιβάτες της THY θα έχουν τη δυνατότητα, στο μοναδικό αυτό χώρο, να παρακολουθήσουν τηλεόραση, να ακούσουν μουσική, καθώς και να διαβάσουν καθημερινά τοπικές και ξένες εφημερίδες και περιοδικά. Το CIP Lounge διαθέτει επίσης αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη και ένα πλήρες επιχειρηματικό κέντρο με όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά στοιχεία εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου τοπικού δικτύου internet.

Όλες οι παροχές προσφέρονται κατά τη διαμονή σας στο Αεροδρόμιο “Ατατούρκ”, πριν ταξιδέψετε σε έναν από τους 186 προορισμούς της Turkish Airlines.

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, η Turkish Airlines εγκαινίασε και τον 5ο κατά σειρά προορισμό της στο Ιράκ, προς την πόλη Σουλεϊμανίγια. Η THY θα πραγματοποιεί 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, με τις αναχωρήσεις να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, ενώ οι πτήσεις της επιστροφής θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.
Τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Istanbul προς Σουλεϊμανίγια, είναι διαθέσιμα προς πώληση, με μειωμένες τιμές που ξεκινούν από τα 305,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων), για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν έως την 31 Αυγούστου 2011.

Σχετικά με την Turkish Airlines:
Ιδρύθηκε το 1933, με στόλο που αρχικά αποτελούσαν 5 αεροσκάφη. Η Turkish Airlines, μέλος της Star Alliance, είναι σήμερα μία εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο που αποτελείται από 175 αεροσκάφη, τα οποία πετάνε σε 186 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ήτοι 42 εγχώριους και 144 διεθνείς. Επισκεφτείτε το site: www.turkishairlines.com για περισσότερες πληροφορίες.
Η Turkish Airlines, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες, παρέλαβε αρκετά βραβεία από την Skytrax γνωστή και ως “Passengers Choice Awards”, σημαδεύοντας το όνομά της στην αεροπορική βιομηχανία παγκοσμίως. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011, η Turkish Airlines αποτέλεσε τη νικήτρια εταιρία των 3 κατηγοριών “Best Airline Europe”, “Best Premium Economy Seats” για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και “Best Airline Southern Europe”.
Σχετικά με την Star Alliance:
Η Turkish Airlines είναι μέλος του δικτύου της Star Alliance, η οποία ιδρύθηκε το 1997. Παγκοσμίως, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει 21.000 καθημερινές πτήσεις σε 1.160 προορισμούς σε 181 χώρες.

Read More

And More