“Happy Day”: Μία ακόμα σημαντική αποχώρηση και μία νέα άφιξη…

Κινούμενη άμμο θυμίζει αυτή την εποχή η ελληνική, ιδιωτική τηλεόραση και το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί τελικά το τηλεοπτικό τοπίο από Οκτώβρη, ούτε η… μάγισσα Κίρκη δεν μπορεί να το προβλέψει.

Πρόσωπα πάνε κι έρχονται σε όλα τα κανάλια, οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις δεν σταματούν στιγμή και οι συσκέψεις είναι κι αυτές μαραθώνιες, προκειμένου να “κλειδώσει” το ποιός θα είναι που και με ποιούς…

Στις εκπομπές στις οποίες αυτό το καλοκαίρι υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις ανήκει και η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μιας και το “Happy Day”, είχε μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά πέρσι, με τα πρώτα σημάδια κόπωσης να κάνουν την εμφάνισή τους στην εκπομπή. Άλλωστε, πέρασαν και τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα της πρώτης “καλημέρας”.

Έτσι, μετά την αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη η οποία σήκωσε άγκυρα και ξεκίνησε το ταξίδι της “κεντρικιάς”, έχουμε αίφνης κι ακόμα μία σημαντική αλλαγή. Από την εκπομπή αποχωρεί και ο Χάρης Λεμπιδάκης. Μάλιστα, την είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τα social-media.

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε μετά από 3,5 χρόνια στον Alpha!!! Κάτι νέο έρχεται που θα το μάθετε σύντομα!! Ευχαριστώ ολόψυχα την Ζήνα Κουτσελίνη , την Μαίρη Παλιαλέξη, την Σταματίνα, την Ελένη, τον Δημήτρη, τον Κώστα και όλους τους συνεργάτες μου!!! Ο Alpha είναι ένα κανάλι που πάντα θα κάνει πρωταθλητισμό!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.
Ας αφήσουμε ,όμως, λατρεμένη αυτούς που φεύγουν, για να σου πω γι ΄αυτούς που έρχονται. Απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το κενό της Ελένης Τσολάκη οριστικά θα αναλάβει να καλύψει η Φλορίντα Πετρουτσέλι (πως να αφήσεις ένα τέτοιο τηλε-κελεπούρι να πάει χαμένο;), ενώ στη τηλεοπτική παρέα της Σταματίνας προστίθεται σε μόνιμη βάση και ο Χρήστος Βαρθαλίτης, ο οποίος μέχρι πέρσι έκανε κυρίως τις συνεντεύξεις της εκπομπής.

Read More

And More