Heidi Klum: Ξεκίνησε τις γαμήλιες προετοιμασίες… ποζάροντας τόπλες στην πισίνα της! [pics]

Σε πυρετό γαμήλιων προετοιμασιών βρίσκεται το διάσημο μοντέλο Heidi Klum! Η 46χρονη καλλονή μπορεί να παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον περασμένο Φεβρουάριο στο Los Angeles τον αγαπημένο της, Tom Kaulitz, ωστόσο το ζευγάρι επιθυμεί να παντρευτεί ξανά έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο και ο Γερμανός καλλιτέχνης πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε περίπου ένα μήνα σε σκάφος καλού τους φίλου στο Capri της Ιταλίας,  με περίπου 100 καλεσμένους.

Η ίδια βέβαια δεν αγχώνεται και πολύ για την μεγάλη μέρα… Η Heidi προτιμά να χαλαρώνει στη πισίνα του σπιτιού της κάνοντας ηλιοθεραπεία! Το απόγευμα της Τρίτης, μάλιστα, η Γερμανίδα καλλονή μας έδειξε πως ετοιμάζει τον γάμο της… Η Heidi Klum πόζαρε τόπλες, φορώντας μόνο το στρινγκ μαγιό της και κρατώντας σημειώσεις για την ξεχωριστή ημέρα! Τι και αν είναι 46 χρονών, η παρουσιάστρια του Project Runway διαθέτει ένα εκπληκτικό κορμί, χωρίς ίχνος ατέλειας.

«Κάνοντας ηλιοθεραπεία και κρατώντας σημειώσεις για πράγματα που πρέπει να κάνω για τον γάμο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι full in love και ανυπομονεί να (ξανά) παντρευτεί!