Heidi Klum: Οι πρώτες της αναρτήσεις στο Instagram μετά τον παραμυθένιο γάμο της με τον Tom Kaulitz!

Παραμύθι θύμιζε ο γάμος της Heidi Klum με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Tom Kaulitz, στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O»! Η 46χρονη Γερμανίδα καλλονή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον μόλις 29 ετών κιθαρίστα των Tokio Hotel, το απόγευμα του Σαββάτου 3 Αυγούστου. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού, το οποίο είχε επισημοποιήσει τη σχέση του, τον περασμένο Φεβρουάριο στο Δημαρχείο του Los Angeles. Ωστόσο επιθυμούσαν να κάνουν ακόμη μια τελετή για να το γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Το ζευγάρι μετά το λαμπερό γάμο του παρέθεσε ένα ακόμη περισσότερο λαμπερό γαμήλιο γλέντι για τους 120 περίπου καλεσμένους του, ενώ την επόμενη μέρα ακολούθησε ένα εντυπωσιακό after wedding party! Αφού ηρέμησε, η Heidi Klum έκανε και τις πρώτες αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram…

Μόλις εχθές, το πασίγνωστο μοντέλο δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από τον γάμο της, όπου δίνει ένα τρυφερό φιλί στον άντρα της ζωής της, με το εξής μήνυμα: “Τα καταφέραμε! Η κυρία και ο κύριος Kaulitz!”. Μια ημέρα μετά, η Heidi ανήρτησε ένα στιγμιότυπο του συζύγου της που ποζάρει με τον αδερφό του, Tom Kaulitz, με τη λεζάντα: “Αγάπη”.

Εντυπωσιακό το ζευγάρι στα λευκά!

Read More

And More