Heidi Klum: Παντρεύτηκε τον 29χρονο Tom Kaulitz στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση! [pics]

Ντυμένη στα λευκά παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον εκλεκτό της καρδιάς της Tom Kaulitz, η Heidi Klum. Το 46χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια έλαμψε στο γάμο της με τον 29χρονος κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel. Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους τον περασμένο Δεκέμβρη και τον Φλεβάρη, σύμφωνα με τo TMZ παντρεύτηκαν στην Καλιφόρνια. Το γερμανικής καταγωγής όμως, μοντέλο, φαίνεται πως ήθελε μια πιο grande τελετή με τον καλό της κι έτσι οι δυο τους παντρεύτηκαν… ξανά χθες το απόγευμα στο Capri της Ιταλίας στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O».

Πρόκειται για τη θαλαμηγό που έχουν περπατήσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, ο Τζον Κένεντι, η Μαρία Κάλλας, ο Γουίνστον Τσόρτσιλ. Εκεί, λοιπόν, αποάσισαν να κάνουν και το γάμο τους ο Tom Kaulitz και η Heidi Klum.

Οι 120 καλεσμένοι του ζευγαριού, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο ησυχαστήριο του Έλληνα Κροίσου. Μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του οποίου έχουν μείνει εκεί. Την Παρασκευή, μάλιστα, η νύφη και ο γαμπρός ξεκίνησαν τους εορτασμούς, κάνοντας τον γύρω του νησιού με το ιστορικό και πολυτελές γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O».

Στο μυστήριο βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι γονείς της Heidi Klum και τα παιδιά της: Leni, Lou, Henry και Johan, αλλά και ο αδελφός του γαμπρού Bill Kaulitz, που ανήκει επίσης στο συγκρότημα Tokio Hotel.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο κυκλοφόρησαν στο Instagram:

Κούκλα στα λευκά η Heidi Klum. White outfit και για γτον γαμπρό.

Read More

And More