Heidi Klum – Tom Kaulitz: Καυτά φιλιά στο after party του γάμου στο Capri!

Για δεύτερη φορά αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης η Heidi Klum και ο 29χρονος αγαπημένος της Tom Kaulitz το απόγευμα του Σαββάτου στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» και έγιναν το talk of the town. Το ζευγάρι μετά το λαμπερό γάμο του παρέθεσε ένα λαμπερό γαμήλιο γλέντι για τους 120 περίπου καλεσμένους του, ενώ την επόμενη μέρα ακολούθησε ένα εντυπωσιακό after wedding party.

Ντυμένη και πάλι στα λευκά η 46χρονη Γερμανίδα καλλονή φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα και δεν σταμάτησε τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον σύζυγό της και κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel.

Το after party έγινε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο στο Capri, το «La Fontelina», όπου οι νεόνυμφοι διασκέδασαν με τους φίλους τους και ακολούθησαν βουτιές και κολύμπι στα γαλανά νερά της περιοχής.

Με ένα σέξι λευκό ολόσωμο (νυφικό) μαγιό η Heidi Klum απόλαυσε τις πρώτες ώρες μετά το γάμο της με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και βουτιές στα γαλανά νερά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον περασμένο Δεκέμβρη και τον Φλεβάρη, σύμφωνα με τo TMZ παντρεύτηκε στην Καλιφόρνια. Το γερμανικής καταγωγής όμως, μοντέλο, φαίνεται πως ήθελε μια πιο grande τελετή με τον καλό της κι έτσι οι δυο τους παντρεύτηκαν… ξανά το απόγευμα του Σαββάτου στο Capri της Ιταλίας στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O».

Στο μυστήριο βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι γονείς της Heidi Klum και τα παιδιά της: Leni, Lou, Henry και Johan, αλλά και ο αδελφός του γαμπρού Bill Kaulitz, που ανήκει επίσης στο συγκρότημα Tokio Hotel.

Φωτογραφίες: Splash

Read More

And More