Hilaria Baldwin: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της, μετά την αποβολή!

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του Alec Baldwin. Η σύζυγος του Χολιγουντιανού σταρ Hilaria Baldwin απέβαλε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες και είναι καταρρακωμένη. Η ίδια όμως δεν χάνει το κουράγιο της και με συγκλονιστικά λόγια μιλά μέσα από το νοσοκομείο για την περιπέτεια που έζησε και τη στήριξη που είχε.

«Με μάτια πρησμένα από το κλάμα, αδύναμη από την αναισθησία και με κράμπες από την επέμβαση… αλλά τα κατάφερα και θέλω να ξέρετε πως σωματικά είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, και όλους εσάς που μου κρατήσατε το χέρι σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Δεν έχετε ιδέα πόσα πολλά σημαίνει για εμένα. Το πρώτο βήμα έγινα και τώρα ξεκινά το ταξίδι της θεραπείας μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται ταλαιπωρημένη από το χειρουργείο.

Η αλήθεια είναι μάλιστα πως η Hilaria Baldwin είναι πάντα αυθόρμητη και ειλικρινής με τους followers της στο instagram και προσπαθεί να μοιράζεται μαζί τους τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της καθημερινότητάς της. Και παρόλο που η δεύτερη αποβολή της, ήταν μια μεγάλη απώλεια για εκείνη, θέλησε να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που περνούν ή έχουν περάσει το ίδιο, αναφέροντας πως η βοήθεια και η αγάπη τον δικών της ανθρώπων είναι βάλσαμο στην ψυχή της.

Φυσικά, κοντά της σε αυτές τις δύσκολες ώρες είναι ο σύζυγός της Alec Baldwin, αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους: η Carmen, ο Rafael, ο Leonardo και ο μόλις ενός έτους Romeo.

 

Read More

And More